BİLECİK'TE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ HAYATINIM KAYBETTİ

Bilecik'te iki otomobilin kafa kafaya çarptığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
06 Mayıs 2023 Cumartesi 22:41
4904 Okunma
BİLECİK'TE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ HAYATINIM KAYBETTİ
banner15
banner18

Bilecik'te iki otomobilin kafa kafaya çarptığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.


  Alınan bilgilere göre, Bilecik kent merkezinden Pelitözü Göleti'ne seyir halindeki Mustafa Ergün (32) idaresindeki 41 HS 241 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Beytullah Y. idaresindeki 44 BG 484 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 41 HS 241 aracı hurdaya dönen Mustafa Ergün olay yerine hayatını kaybetti. Ergün cansız bedeni olay yerine gelen nöbetçi savcının incelemesinin ardından Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine morguna götürüldü.


  Kazaya karışan Beytullah Y.'nin asker personel olduğu öğrenilirken, Bilecik Jandarma Eğitim Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin olay yerine gelerek bilgi aldı.


  Öte yandan Ertekin, olay yerinde çekim yapan gazetecilere çekim yapmaması yönünde talimat verirken, "Allah işinizi yapsın" dedi. Bölgedeki diğer askeri ve emniyet personel de gazetecilerin çekim yapmasına engel olmaya çalıştı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli 2023-05-09 09:21:15

Bir can bu... Bu olay ört pas edilmeye çalışılıyor bukadar basitmi ?

Avatar
Milliyetçi 2023-05-10 19:39:10

Vicdanı olan görev mensupları var ise aranızda gerçek rapor ve sonuçları açıklanması için çaba sarfediniz basın mensuplarının engellenmesi 1. Hadsizlik nasıl bir vicdan var kazaya karışan arkadaşta Rabbim birgün çıkartır bu vebali senden

banner22

resim yükleresim yükleresim yükle