AYNI CADDE ÜSTÜNDE 4 GÜNDE İKİNCİ MARKET SOYGUNU

Bilecik'te, bir sitenin altında yer alan markete gece geç saatlerde giren hırsızlar sigara ve bir miktar para çalıp kayıplara karıştı.

07 Aralık 2015 Pazartesi 14:29
2595 Okunma
AYNI CADDE ÜSTÜNDE 4 GÜNDE İKİNCİ MARKET SOYGUNU

 Bilecik'te, bir sitenin altında yer alan markete gece geç saatlerde giren hırsızlar sigara ve bir miktar para çalıp kayıplara karıştı.  

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Beşiktaş Mahallesi Şehit Mesut Bilir Caddesi üzerinde bulunan 4 blok 80 haneli bir sitenin altındaki markete gece yarısı giren hırsızlar yaklaşık 5 bin TL değerinde sigara ve nakit para çaldılar. Geçtiğimizi günlerde buradaki markete 200 metre uzaklıktaki diğer bir marketten çalınan 12 bin değerindeki içki, sigara ve nakit para çalınmıştı. 

 

 

  Yapılan hırsızlık olayını anlatan dükkan sahibi Ercan Kakmacı, gecenin geç saatlerinde kapüşonlu 3 kişinin markete girdiğini anlatarak, “Sitede oturan komşular görmüşler. Ondan sonra polisi haber vermiş ama o sırada kaçmışlar hırsızlar. 4 bin lira nakit ile 1 lira civarında sigara çalmışlar. Sonra bizi polisler aradı dükkana geldik ifade ve parmak izi verdik. Geçtiğimiz günlerde ileri ki deki marketi 3 kişi soymuş. Umarım hırsızlar yakalanır. Güvenlik kamerası görüntülerini verdik ama kapüşonlu şekilde kafaları kapalı olduğu için yüzleri görünmüyor" dedi.

Son Güncelleme: 07.12.2015 14:29
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKIha
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle