ACI OLAY, BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Bilecik’te geçtiğimiz gün bir aracın çarpması sonrası ağır yaralanan gencin beyin ölümü gerçekleştiği öğrenildi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
06 Haziran 2021 Pazar 11:14
6504 Okunma
ACI OLAY, BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ
banner15

Bilecik’te geçtiğimiz gün bir aracın çarpması sonrası ağır yaralanan gencin beyin ölümü gerçekleştiği öğrenildi. 

  Olay; Bilecik merkez Abbaslık mevkiinde meydana geldi. İddialara göre aralarında Murat Ş. ile Hüseyin K. bulunduğu 3 araçlık arkadaş grubu alkol alma için Abbaslık mevkiinde gitti. Araçlar inen şahıslar yanlarında getirdikleri alkolleri tüketmeye başladılar. Sonra Murat Ş. ile Hüseyin K. arasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı.

Tartışma büyüyünce Murat Ş. olay yerinden yürüyerek ayrıldı. Sonra bir taksiciyi arayan Murat Ş., kendisini Abbaslık mevkiine gelerek almasını istedi. İddialara göre Murat Ş. olay yerinden yürüyerek ayrılmasından sonra kısa bir süre bir araç çarpması sonucu ağır yaralandı. Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Burada 3 gündür yoğun bakım ünitesinde yatan Murat Ş.'nin beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi.

Öte yandan olay yerinde bulunan kişilerin jandarma tarafından alınan ifadelerinin ardından Hüseyin K. gözaltına aldı. Hüseyin K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderilmişti.

Son Güncelleme: 06.06.2021 12:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle