50 MİLYONLUK VURGUNU BİLECİK EMNİYETİ ÇÖZDÜ

Bilecik merkezli 8 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 26 şüpheli adliyeye sevk edildi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
03 Ocak 2023 Salı 10:36
2055 Okunma
50 MİLYONLUK VURGUNU BİLECİK EMNİYETİ ÇÖZDÜ
banner15

Bilecik merkezli 8 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda gözaltına alınan 26 şüpheli adliyeye sevk edildi.


Bilecik ve Türkiye genelinde telefonla araç satım dolandırıcılık yapan bir şebeke üzerinde Bilecik Cumhuriyet Başsavcılığı 'Dolandırıcılık Soruşturması' çerçevesinde Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesinde Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekipleri geçtiğimiz günlerde operasyonun düğmesine bastı. 8 ilde yapılan operasyonda 26 kişi gözaltına alındı.

Şahısların üzerlerinde ve evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda cep telefonu, sim kart, silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi. Şahısların şu an için bu yöntemle 50 milyonluk vurgun yaptığı değerlendirilirken, çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Gözaltına alınan şahıslar Bilecik İl Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgularının ardından bu sabah 07.00'da geniş güvenlik önlemleri altında Bilecik Adliyesine sevk edildi.

Son Güncelleme: 03.01.2023 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilecikli 2023-01-05 07:28:57

Bilecigi terk edin böyle pisliklere yer yok ilimizde haysiyetsizler evlatlarıniza sahip çıkın bilecikliler yeni nesil bozuluyor

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle