Bilecik Haber

ŞAHLANIŞ HAREKETİ GENEL BAŞKANI MURAT ALTUN, BİLECİK'TE

SİYASET

Şahlanış Hareketi Genel Başkanı Murat Altun, son siyasi gelişmeleri ve 24 Haziran'da yapılacak seçimlerinin istişare toplantısını Bilecik'te yaptı. 

 Şahlanış Hareketi Genel Başkanı Murat Altun, son siyasi gelişmeleri ve 24 Haziran'da yapılacak seçimlerinin istişare toplantısını Bilecik'te yaptı. 

  Bilecik'in Vezirhan beldesindeki bir tesiste yapılan toplantıya Şahlanış Hareketi Genel Başkanı Murat Altun, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mahmut Yıldız, Gökhan Adaş ile Ahmet Yıldız, Genel Koordinatör Salih Altun, Genel Başkan Vekili Özcan Demirpolat, Genel Teşkilat Başkanı Ercan Kaya, Genel Başkan Danışmanı Şener Mengene, Bilecik İl Başkanı Necip İman, Eskişehir İl Başkanı Zafer Kaynak katıldı.

  Yapılan toplantı sonrası bir açıklama yapan Şahlanış Hareketi Genel Başkanı Murat Altun, "Ülkemizin çok zor günler geçirmekte. Bu günlerde iktidar ve muhalefetin aklı selim bir şekilde çatışma, ayrışma ortamına zemin hazırlamaması gerekir.  Siyasi üslubun tamamen bozulduğunu herkesin söylemlerinde çok dikkatli olma sorumluluğunda bulunması lazım. Bizler yıllardır kadim devleti savunan, ahlak ve insan temelli dayanışmacı toplumculuk ilkesinin iktidar ve muhalefet tarafından benimsenmesinin ülkemizin ve milletimizin hayrına olacak" dedi.

  Öte yandan toplantı sonrası heyet, Söğütte bulunan Ertuğrul Gazi Türbesini ziyaret ettikten sonra Bilecik'ten ayrıldılar.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.