Bilecik Haber

RAMAZAN KURTULMUŞ BAŞVURUSUNU YAPTI

SİYASET

 Bilecik'in sevilen iş adamlarından eski AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi için Bilecik’ten belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu AK Parti Bilecik İl Başkanlığına yaptı.

   Bilecik'in sevilen iş adamlarından eski AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi için Bilecik’ten belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu AK Parti Bilecik İl Başkanlığına yaptı.


 AK Parti Bilecik İl Başkanlığı toplantı salonunda düzenlenen aday adaylığı başvuru programına AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, il kadın ve gençlik kolları başkanları ile partililer katıldı. 


"Benim gençlik kolları döneminde 7 yıl gibi bir süre il başkanlığımızı yapmıştı"
Başvuru öncesi bir konuşma yapan İl Başkanı Fikret Karabıyık, "Bugün de yeni bir aday adaylık başvurusu için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Ramazan ağabeyi de tanıyorsunuz. Benim gençlik kolları döneminde 7 yıl gibi bir süre il başkanlığımızı yapmıştı. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde milletvekili adayımız Ramazan Kurtulmuş bugün Bilecik Belediye Başkanlığı aday adayı başvurusu için burada bir araya geldik" dedi.


"Bilecik'imize hak ettiği hizmeti verme düşüncesiyle bu yola çıkıyoruz"
  Bilecik’ten belediye başkanlığı aday adaylığı için başvurusu yapan Ramazan Kurtulmuş ise; "Bu davanın içinde yıllarca hizmet ettik. Siyasette edinmiş olduğumuz tecrübelerle bürokraside 24 yıl görev yaptıktan sonra emekli olan bir kişi olarak, bürokraside edinmiş olduğumuz tecrübeler, ticaret hayatında edinmiş olduğumuz bilgilerle beraber, bunları bir araya topladığımız zaman neticede bu dönemde de Belediye Başkan aday adaylığına müracaat edelim eğer elimizden gelirse İlimize hizmet edelim düşüncesi ile aday adaylığa müracaatımızı hayırlısıyla bugün yapıyoruz.

 Nasıl bir belediyecilik, ve bu konuda ne düşünürsünüz diye soracak olursanız birkaç cümle ile özetlemek isterim. Şimdi Belediyecilik noktasında nasıl bir Belediyecilik denildiği zaman öncelikle şunu söylemek isterim. Parti teşkilatlarımız dava adamlarımız, bu zamana kadar partimizde görev almış ve şu an görev alan arkadaşlarla birlikte Bilecik halkının Sivil Toplum Örgütleri başta olmak üzere kanaat önderleriyle kuracağımız güzel bir ekiple bizim düşüncelerimiz, milletimizin talepleri istekleri projeleri bunların hepsini bir araya topladığımız zaman iyi bir proje çalışmasıyla Bilecik’in de ihtiyaçlarını yakinen bilen birisi olarak söylüyorum.

 Bunlarla birlikte inşallah Bilecik'imize hak ettiği hizmeti verme düşüncesiyle bu yola çıkıyoruz. Düşüncemiz bu. Eğer siz milletin isteğini, düşüncesini, talebini, eleştirisini dikkate alamazsanız milletle diyaloğunuzu kuramazsanız, milletin gönlünü alamazsanız oyunu ve desteğini alamazsınız. Bu mümkün olmaz. Ben her zaman şöyle söylerim; kaldırımları altınla da kaplasanız üstünden yürüyen insanların gönlünü alamazsanız, o insanları zengin edemezseniz, onları varlıklı kılamazsanız başarılı olmanız mümkün değil. Meseleye buradan baktığımız zaman şöyle yapmak gerekiyor.

 Birinci amacımız öncelikle insanların gönlünü almak daha sonra insanların istekleri talepleri doğrultusunda onlara hizmet vermek. Bizim anlayışımız bizim düşüncemiz bu. Bu düşünce ile bu şekilde yola çıkıyoruz. İnşallah böyle yaptıktan sonra da belediye noktasında belediyenin bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetten dolayı Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Biz de eğer bize görev verilirse bundan sonraki süreçte yapılanların daha fazlasını koyarak milletimizle birlik ve beraberlik içinde iyi bir ekip çalışmasıyla İlimizi bugün yarın ve geleceğe çok daha iyi yerlere taşınması için elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum.

 Bu düşüncelerle yola çıktık. İnşallah yolumuzu Allah hayır eyler. Aday adaylığı sürecinde birçok arkadaşımız mutlaka talepte bulunacak.  Ben bu işi her aday adayının yapacağına kanaat getiren biri olarak söylüyorum. Öncelikle bu süreçte milletimize partimize hangisi hayırlı olacaksa ona nasip olsun diyorum" dedi.


  Konuşmaların ardından Ramazan Kurtulmuş aday adaylık başvurusunu İl Başkanı Fikret Karabıyık'a teslim etti.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.