Bilecik Haber

İYİ PARTİ'YE GEÇEN HÜSEYİN ŞENSOY'UN İLK SÖZLERİ

SİYASET

İYİ Parti'ye geçen MHP Bilecik Milletvekili ve Bilecik Belediye Başkan adayı olan Bilecik SMMMO Onursal Başkanı aynı zamanda Mali Müşavir-Bağımsız Denetçi Hüseyin Şensoy'un ilk sözleri birlik ve beraberlik oldu.

İYİ Parti'ye geçen MHP Bilecik Milletvekili ve Bilecik Belediye Başkan adayı olan Bilecik SMMMO Onursal Başkanı aynı zamanda Mali Müşavir-Bağımsız Denetçi Hüseyin Şensoy'un ilk sözleri birlik ve beraberlik oldu.

Bilecik’te İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törende partiye yeni katılan 250 kişiye rozet takıldı. Kent Ormanı’nda düzenlenen rozet takma törenine; İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, Kurumsal İşler Başkanı Cihan Paçacı, Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu Genel İdare Kurulu Üyesi Halil Aydoğdu, İYİ Parti Bilecik İl Başkanı Hakan Sakarya, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ve birçok partili katıldı. Programda, Devlet Eski Bakanı ve 24. Dönem Bilecik Milletvekili olan Bahattin Şeker ve MHP Bilecik Milletvekili ve Bilecik Belediye Başkan adayı olan Bilecik SMMMO Onursal Başkanı aynı zamanda Mali Müşavir-Bağımsız Denetçi Hüseyin Şensoy İYİ Parti rozetini taktı.

" Parti’yi iyi yerlere getirmek, iyi çalışmalar yapmak için buradayız"

Gazetecilere bir açıklama yapan ve İYİ Parti İl Başkanlığında ismi geçen Hüseyin Şensoy, "Genel merkezimizden gelen başta genel başkan yardımcılarımız, milletvekillerimiz ve Bilecik’in duayen siyasetçisi Bahattin Şeker ile burada İYİ Parti ailesine katıldık. Hepimiz şunu çok iyi biliyoruz ki ülkemiz yangın yeri. Bu yangını söndürmek açısından biz de üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Karınca misali tarafımızı belli etmek istedik. Bundan sonra da İYİ Parti’yi iyi yerlere getirmek, iyi çalışmalar yapmak için burada tüm Bilecik halkına söz veriyoruz. Bilecik halkının da bize katılarak bizlerle beraber olmasını istiyoruz” dedi.

Yorumlar (10)

m 2 Yıl Önce

insAllah kongrelerde hatalar olmaz sayın sensoy.

güzel karar gibi 2 Yıl Önce

maalesef bilecik mhp teşkilatı iyi çalışmıyor gibi. eridikçe eriyor bence.

Bilecik li 2 Yıl Önce

Taş yerinde ağırdır yetermi?

Bilecik ıyı 2 Yıl Önce

Tam zamanında müdahale tebrikler.döküntü kadro temizlenirse Bilecik te kazanırız

Ali 2 Yıl Önce

Rüşvetten sonra kim gelirse gelsin kazanamaz.

Vatandaş 2 Yıl Önce

İyi parti kendi içini temizlemesi,gereksiz çok kişi var

Iyı 2 Yıl Önce

Tebrikler iyi olmuş.şuanki iyi partide tamamen değişiklik şart

Iyı 2 Yıl Önce

Parti için çok iyi şans tebrikler

Şakir 2 Yıl Önce

Bahattin şeker nereye kuyruk oraya

Ülkücü erdal 2 Yıl Önce

Bunlar ülkücü degil menfaati boş tenekeler defolup gitsinler iyı parti belediye Bask yardımcısı Ahmet CHP saadet hdp iyi ortaksınız sehit ve gazilerin bedduası size yeter utanmazlar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.