Bilecik Haber

İLK SÖZLERİ BAKIN NE OLDU

SİYASET

AK Parti’den birinci sıra Bilecik Milletvekili Adayı olarak gösterilen Halil Eldemir, ayağının tozula parti binasında il yönetimi ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek, "Biz milletvekilliği yaptığımız dönemde Bilecik’imize faydalı nasıl oluruz, Türkiye’ye nasıl faydalı oluruz bunun mücadelesine girmiştik" dedi.

AK Parti’den birinci sıra Bilecik Milletvekili Adayı olarak gösterilen Halil Eldemir, ayağının tozula parti binasında il yönetimi ve teşkilat üyeleriyle bir araya gelerek, "Biz milletvekilliği yaptığımız dönemde Bilecik’imize faydalı nasıl oluruz, Türkiye’ye nasıl faydalı oluruz bunun mücadelesine girmiştik" dedi. 


 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri'nde 28. Dönem Milletvekili adayları açıklanırken, AK Parti'de mevcut milletvekili Selim Yağcı tekrar aday gösterilmedi. Yağcı'nın yerine birinci sıra aday gösterilen Halil Eldemir, parti binasında il yönetimi ve teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Hem aday adaylığı açıklamasında hem de adaylığı sonrası partiye geldiğinde coşkuyla karşılana Eldemir'e tebrik etmek için uzun kuyruk oluştu.


" AK Parti olarak bunun hedefindeyiz"
Ardından toplantı salonunda bir açıklama yapan AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, "Listeler kesinleşmiş duruma geldi. Tüm siyasi partilerin vermesiyle beraber bizimde 2 adayımız belli oldu. Sağlık bakan yardımcımız Halil Eldemir sıra adayımız oldu. İnşallah iki tane milletvekilimizi meclise göndererek Bilecik’te bir ilki gerçekleştireceğiz. AK Parti olarak bunun hedefindeyiz" dedi.


"Biz milletvekilliği yaptığımız dönemde Bilecik’imize faydalı nasıl oluruz, Türkiye’ye nasıl faydalı oluruz bunun mücadelesine girmiştik"
Halil Eldemir ise, "Önemli bir seçim arifesindeyiz bu seçimlerin bir takım ritüelleri var. Bu ritüellerin en önemlisi de adayların belirlenmesi. Burada birbirinden kıymetli birbirinden değerli arkadaşlarımızla adaylık yarışı içerisine girdik ve neticesinde de nasip bizlere oldu. Bu noktada ben çok seviyeli bir aday adaylığı süreci yaşatan öncelikle tüm aday adaylarımıza teşekkür ediyorum. Tabi bu arada il yönetimimiz olsun ilçe yönetimlerimiz olsun en iyiyi belirleme anlamında bir gayret içerisinde oldular. Herkese de fırsat eşitliği sağlamaya çalıştılar bu nokta da tüm teşkilat yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Ben 2007 yılından beri seçimlerde aday adayı aday 1 ve 2'inci sıra olmuş bir kardeşinizim. Şimdi olaya biraz şöyle bakıyorum yani siz kendinize bir plan yapabiliyorsunuz zihninizde ama o plandan daha önemli size plan yapan bir yaradan var. O sizi nerede ne zaman nasıl görevlendireceğini hangi hizmette bulunacağını siz hayal ediyorsunuz. Biz milletvekilliği yaptığımız dönemde Bilecik’imize faydalı nasıl oluruz, Türkiye’ye nasıl faydalı oluruz bunun mücadelesine girmiştik. Vekilliğimiz bitti ondan sonra sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle bürokrasi bir göreve atandık. Bakan yardımcılığına orada da düşüncemiz yine aynıydı. Bugüne kadar çok şükür geldi şimdi yine aynı noktadan bakarak tekrar milletvekili adayı oluyoruz. Nasip olursa tekrar vekil olacağız. Ülkemiz için neler yapabiliriz bunun mücadelesinde olacağız. İnşallah ümit ediyorum cenabı Allah bizi size mahcup etmesin birlikte Bilecik’i temsil etmeyi nasip etsin" dedi.

Yorumlar (1)

Hüseyin Yıldırım 1 Yıl Önce

2az 3 olur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.