Bilecik Haber

BİLECİK 15 YILIN ARDINDAN CHP DEDİ

SİYASET

  Bilecik'te kesin olmayan sonuçlara göre Millet İttifakı adayı Semih Şahin en yakın rakibi AK Parti'den mevcut belediye olan Nihat Can'a 2 bin 600 oy fark atarak kazandı. 

  Bilecik'te kesin olmayan sonuçlara göre Millet İttifakı adayı Semih Şahin en yakın rakibi AK Parti'den mevcut belediye olan Nihat Can'a 2 bin 600 oy fark atarak kazandı. 

  31 Mart mahalli idareler seçiminde 3 dönemdir AK Parti'den belediye başkanı çıkaran Bilecik, 15 yılın ardından yeniden CHP dedi. Kesin olmayan sonuçlara göre, Millet İttifakı adayı Semih Şahin 15 bin 739, AK Parti adayı Nihat Can 13 bin 113 oy aldı.

  Şahin'in öz geçmişi

  Semih Şahin, 1965 yılında Bilecik'te doğdu. İlkokulu İstasyon Hürriyet Okulu'nda, liseyi Eskişehir Maarif Koleji'nde, üniversite öğrenimini ise İstanbul Teknik Üniversitesi - İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı. Balıkesir Üniversitesi İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi, Balıkesir Üniversitesi Yapı İşleri Müdürlüğü, Restorasyon ve Yapı Güçlendirme Müteahhitliği, Şişli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Şişli Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Yorumlar (11)

Tokat 5 Yıl Önce

Kendini padişah sanan Selim Yağcı'ya selam olsun. Nihat Can'ı, yaverini alsın Ankara'ya götürsün şimdi. Bir tokat da Osmanelinden geldi tabi :)

hayırlısı olsun 5 Yıl Önce

chp konya vekili ABDULLATİF ŞENER ,,,,en yakın (pamukovaya)SAKARYAYA GELDİ.....sesi bilecikten çıktı...::::::::hayırlı olsun

deha 5 Yıl Önce

demokrasi buna denir referandumda belli etmiştikkk

bilecikli 5 Yıl Önce

akp yönetimi vekiller dahil görevden alınmalı yazık olmuşşş reiss duy sesinimizii

el turko 5 Yıl Önce

hiç memnun kalmadınız galibaa halkın gücüü demokrasinin güzücüüü bu

demokrasii 5 Yıl Önce

bozüyüktende tokat geldii pazaryeri öylee akp bilecikte hepten kaybettiiii

misafir 5 Yıl Önce

başkanım bu olay haber hiç seçimden bahsetmiyo yok vergi son gün falan haber yapmış nerde bunlar acaba

OSMAN 5 Yıl Önce

GEÇEN GÜN BİLECİK KARARINI VERDİ DİYE HABER YAPMIŞTINIZIN NOLDUUU???

bdf 5 Yıl Önce

Bilecik liler TEDES için AKP ye teşekkür etti.

istasyonlu 5 Yıl Önce

helal kardesim güzel analiz bilecik kararını verdi olay haber

aksaçlı 5 Yıl Önce

kaf dağının çocukları kaybetti siz halkın isteklerini yerine getirmez devlet yatırımları ile övünür burnunuz kaf dağında gezerse işte böyle halkta cevabını sandıkta verir. çok güzel bir söz geliyor aklıma ' böbürlenme padişahım senden büyük ALLAH CC var '

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.