Bilecik Haber

"ASFALT DEĞİL YAMA YAPIYORSUNUZ"

SİYASET

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, belediyenin 27 milyona ihale ettiğini asfalt işimi eleştirerek, "27 milyon liraya yaklaşık olarak 18 kiloyetre yol yapılır. Bu şekilde 90 kilometre yama yapılır, hesabınızı iyi yapın" dedi.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, belediyenin 27 milyona ihale ettiğini asfalt işimi eleştirerek, "27 milyon liraya yaklaşık olarak 18 kiloyetre yol yapılır. Bu şekilde 90 kilometre yama yapılır, hesabınızı iyi yapın" dedi.


Başkan Yıldırım, Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı'nın ‘Yolu Asfaltlıyoruz’ sözünü eleştirdi. Alt yapı çalışmasında bozlan yolların asfaltlanmadığı yama yapıldığı söyleyen Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:
"Zaten asfalttı yolumuz 1 metre genişliğinde yama yapıyor ve ballandıra, ballandıra anlatıyor. Pırıl, pırıl yapacakmış yolları. Bu yollar sizden önce her gün yıkanırdı, sayenizde geçmişi hatırlamış olduk çöp çukur toz.

1 metrekare yamayı yapamaz oldunuz. Her yağmur sonrası şehrin merkezinde mıcır atmak gelenek oldu. 27 milyon liraya yaklaşık olarak 18 km yol yapılır. Bu şekilde 90 km yama yapılır, hesabınızı iyi yapın bir gün lazım olacaktır" dedi.

Yorumlar (8)

Bilecikli 2 Yıl Önce

Sn. başkan sizin partiniz zamanında da gördük yolları. Yol değil bubi tuzağı yapılıyordu resmen. 21 yıldır Cumhuriyet mahallesinde oturuyorum. Yaklaşık 15 yıl sizin yöneticisi olduğunuz belediye ekibi doğru dürüst bir parke taşı bile döşemedi. Bırakın bu işleri.

Bilecikli 2 Yıl Önce

Cidden yıllardır şu memleketimdeyim ilk defa anayolda bile hala kenarlarında kışta atılan taşlar vb var arabalar geçtikçe rüzgarı toz kaldırıyo çarşı bile öyle şeyh edebali yolu berbat gölet yolu çok güzel oldu ama gidene kadar o düzlükte 6 tane kasis olması çok saçma çakırpınar yolu cidden berbat durumda malhatun okulunun önündeki sette bi işaret trafik levhası veyahutta sette bi bilgilendirici boya vb söz konusu değil orada ikamet ediyorum haftada bir mutlaka birinin karteli patlıyo zaten geçtiğinizde yerdeki yağlardan anlıcaksınız durumu ama kısaca bilecikte cidden belediyecilik bitmiş sinek ilacı aracını bahçelievlerde hiç görmedim leş gibi sinek giriyo içerilere çöp koyterner yıkama aracını görmedim zaten camı açsakta dediğimiz gibi toz giriyo buda bizlere iyi bir ders olsun gelen gideni aratırmış :)

misafir 2 Yıl Önce

BAŞKAN DOĞRU SÖYLÜYO KOMPLE ASFALT DEDİLER AMA YAMA YAPILIYOR

Conque 2 Yıl Önce

Biri çıkıp bu iddiaların yanlış olduğunu söylesin

. 2 Yıl Önce

Yol yama gibi olmus evet ama sizin iktidarinizin yaptigi yenisehir asfalti da kostebek yuvasi gibi lutfen baskalarini elestirmeden once kendi yapmaniz gerekenlere odaklanin bursa yoluna giderken arabaya zarar verecek diye endiseleniyoruz bir an once cozum bulmanizi talep ediyoruz yol kostebek yuvasindan daha beter 30 km ile yuruyor araba o yolda

Sn Yıldırım 2 Yıl Önce

Nihat Can zamanında göz boyamak ve seçime yetiştirmek için kış vakti palas pandıras bütün Bilecik'e atılan asfaltların hepsini biliyoruz. Boşuna yormayın nefesinizi, o kadar da balık hafızalı değiliz.

bilecikli 2 Yıl Önce

Sayın başkan bilecik'in daha önceki zamanlarınıda biliyoruz. O yüzden konuşmayın.

Ali kaya 2 Yıl Önce

Ey gidi Bilecik i, her cadde, her sokak toz toprak,

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.