Bilecik Haber

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANI İYİ PARTİYE GEÇTİ

SİYASET

Geçmiş dönem AK Partili Vezirhan Belde Başkanı Mehmet Duymuş İYİ Parti'ye geçti.

Geçmiş dönem AK Partili Vezirhan Belde Başkanı Mehmet Duymuş İYİ Parti'ye geçti.  


  İYİ Parti’nin yeni seçilen İl Başkanı Yusuf Paçacı ve yönetim kurulu üyeleri ilk toplantılarını Vezirhan beldesinde yatı.

Vezirhan beldesindeki toplantıya İl Başkanı Yusuf Paçaçcı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Merkez İlçe Başkanı Hatice Güzel ve Vezirhan Belde Başkanı Müfit Aydın da katıldı.

Yapılan toplantı sonrası bir açıklama yapan İl Başkanı Paçacı, “İlk yönetim kurulu toplantımızı Vezirhan Beldemizde, Merkez İlçe ve Vezirhan Belde Başkanlarımızın katılımları ile gerçekleştirdik. Ben değerli başkanlarıma toplantımıza katılmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
  Yapılan toplantıya Vezirhan önceki dönem belediye başkanı Mehmet Duymuş’un da katıldığı ve İYİ Parti’ye üye oldu.

Yorumlar (5)

Vatandaş 1 Yıl Önce

Bu Bilecik in başına ne geldiyse dönmelerden geldi bir bakıyorsun o partide bir bakıyorsun başka partide

İsmail 1 Yıl Önce

Haberi okuyanda büyük iş sanacak

Vaybe 1 Yıl Önce

Yeni yüzler gelse çok iyi olacak.

Vezirhanlı 1 Yıl Önce

Chpden başkan seçildi, gitti anahtarını verdiği muharrem inceye ihanet ederek ak parti ye geçti, aday adayıyken bir diğer aday seçilince rakip parti görülen ve şuan mhpyi alenen destekledi kazanınca seçim bürosunun önünde çiftetelli oynadı o da yetmedi şimdide iyi partiye geçmiş :) Bilmem görürmüsün ama iyi partiden sonra hangi parti var? Hdp mi? Yoksa anahtarını teslim ettiğin muharrem ince’nin partisi memleket partisi mi?

Numan 1 Yıl Önce

Bu adam ak partili değildiki Burak Yılmaz gibi her şeye gönül veriyordu buradan sonraki durağı memleket daha sonraki durağı deva

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.