Bilecik Haber

AK PARTİ BİLECİK MİLLETVEKİLİ SELİM YAĞCI O SORULARI YANITLADI

SİYASET

  AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı yarın saat 14:00'da Bilecik Olay Haber sahibi İbrahim Rafet Sünetci’nin Seçim Özel programının canlı yayın konuğu oldu. Birçok kişinin merak ettiği o soruları yanıtladı.

  AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı Bilecik Olay Haber sahibi İbrahim Rafet Sünetci’nin Seçim Özel programının canlı yayın konuğu oldu. Birçok kişinin merak ettiği o soruları yanıtladı. 

İŞTE O SORULARIN CEVAPLARI İÇİN VİDEOMUZU SEYREDİN

Yorumlar (6)

GÖLPAZARLI 5 Yıl Önce

Selim yağcı'ya iki sorum var. Gölpazarındaki 7 aday adayına birleşin dedim birleşmediler, bizde hayri süer'i aday yaptık dedimi? Gölpazarlılar kim benim gösterdiğim adaya oy verecekler dedimi? Bu yaptıklarının karşılığı elbet sandıkta olur sen rahat ol.

Hayri 5 Yıl Önce

Bursa yolunu niye sormuyorsunuz yada vekilbey niye değinmiyor yoksa yinemi yapılmıyacak .bileciği. En önemli sorunu niye bu kadar önemsizleştiriyorsunuz .Hammette taşıyan bu yoldan geliyor , misafir buyoldan geliyor niye görmezden geliniyor anlamış değilim

Bilecikli 5 Yıl Önce

Yenişehir yolu ne oldu vekil bey

İrfanGenç 5 Yıl Önce

Videolarda niye ses yok.

ÖĞRENCİ 5 Yıl Önce

Sevgili Vekilim hem sizde hem Genel Merkezde Belge Bilgi vs. her ne varsa nedir onlar bilmiyoruz ama aday olmasına engel olduğu aşikar İl Başkanı diyorki Münür ŞAHİN bekleseydi bir yerlere üst düzey bir şeyler olacaktı bu ne yaman çelişkidir aday olamayacak bir şahsı nasıl üst düzeye getireceksiniz bunuda açıklamanızda fayda var bu çelişkiyi mantıklı bir şekilde açıklayabilirmisiniz Selamlar Saygılar

GÖLPAZARLI 5 Yıl Önce

Münir Şahin aday olmasaydı. Benim olduğuna inanmadığım belgeleri sümen altı yapıp, kendisini Ankarada makam sahibimi yapacaktınız. Bu da siyasetin ne hallere geldiğinin örneği olmuş. Gölpazarında Semih Yavuzu Halil Erdemirin adamı diye üstünü çizdiğinizde sizden gelen haberler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.