Bilecik Haber

1 OY FARKLA SEÇİMİ KAZANDI

SİYASET

Yalova'da 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti adayı Yakup Koçal, rakibi Cumhuriyet Halk Partisi adayı Vefa Salman'ı sadece 1 oy farkıyla geçerek yeniden yeniden belediye başkanlığını kazandı.

 Yalova'da 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti adayı Yakup Koçal, rakibi Cumhuriyet Halk Partisi adayı Vefa Salman'ı sadece 1 oy farkıyla geçerek yeniden yeniden belediye başkanlığını kazandı. CHP adayının sonuca itiraz edeceği belirtildi. 

    CHP HEYETİ SONUCA İTİRAZ EDECEK

 Seçimin en çekişmeli geçen illerin başında gelen Yalova'da merkezde de 85 bin 561 seçmen 299 sandıkta tercihlerini belirledi. Saat 17.00'da başlayan ve 04.30'a kadar süren tartışmalı sayımlardan sonra, Yalova Belediye Başkanlığı'na, sadece bir oy farkla yeniden Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yakup Bilgin Koçal'ın kazandığı açıklandı. Yalova Seçim Kurulu Başkanı Ali Karadağ'ın doğruladığı bu bilgilerden sonra Koçal'ı, CHP adayı Vefa Salman ve MHP adayı Ahmet Kaplan izledi. CHP adayı Vefa Salman'ın sonuca itiraz edeceği belirtildi.

  Ak Parti Belediye Başkan adayının aldığu oy, 26 Bin 893, Cumhuriyet Halk Partisinin adayını aldığı oy ise, 26 Bin 892 oldu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.