Bilecik Haber

MUCİZEYİ KOVALIYORUZ...

HABER ARŞİVİ

MUCİZEYİ KOVALIYORUZ...

;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; ;nbsp;A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Romanya karşılaşması öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Terim, ;quot;İmkansızı başarmak, her zaman hedefim olmuştur ancak şimdi bir mucizeyi kovalıyoruz;quot; dedi.

;nbsp; Türkiye'nin 2014 Dünya Kupası yolunda 3 maçının;nbsp;daha;nbsp;kaldığı hatırlatılan haberde, Andorra karşısında alınan 5-0'lık galibiyetten övgüyle söz edildi. Haberde, Terim'in ;quot;imkansızı başarmak;quot;;nbsp;içinkendine güvendiği ve takımının kaderini değiştirmek için kararlı olduğu ifade edildi.

60 yaşındaki teknik adamın, Türkiye'yi etkilemeyi bildiği vurgulanan haberde, Terim'in Galatasaray'daki eski başarılarına da yer verildi.

;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; çOK İYİ KONSANTRE OLDUK;quot;
;quot;Asıl önceliğimiz Romanya maçı. Bu maça çok;nbsp;iyi;nbsp;konsantre olduk;quot; diyen Terim, vereceği taktiklerden söz etmenin uygun olmayacağını belirterek, asla pes etmeyeceklerini, başarılı olacaklarına inandıklarını vurguladı. Terim, ;quot;Doğru oyun ve performans sonuca ulaştırmasa bile saygı kazanacağımız kesin. Amacımız hem maçı hem de insanların saygısını kazanmak;quot; ifadesini kullandı.
reklam

;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; ;quot;Hİç DüŞüNMEME GEREK YOKTU;quot;
Milli Takıma ne;nbsp;zaman;nbsp;çağrılsa, cevabının her zaman olumlu olacağına değinen Terim, ;quot;Bana ihtiyaç duyulduğuna inandığımda ve bağlı bulunduğum kişiler de buna onay verdiğinde ikinci kez düşünmeme gerek yoktur. Bu göreve de bu felsefeyle yaklaştım ve şu an takımımın başındayım;quot; dedi.

;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; ;quot;KİMSENİN İSTEMEDİĞİ BİR POZİSYONDAYIZ;quot;
A Milli Takım'ın;nbsp;ilk;nbsp;maçlarda elde ettiği neticelerin beklentilerin altında olduğuna dikkati çeken Terim, ;quot;Şu an kimsenin istemediği;nbsp;bir;nbsp;pozisyondayız. Ancak mevcut takımda değişiklikler yapmak yerine, sistemin temelini değiştirmemiz gerektiğini ve altyapıya yatırım yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu süreçte işinde uzman kişilerin de yardımıyla doğru projeyi uygulamak hayati önem taşıyor;quot; değerlendirmesinde bulundu.

;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; ;nbsp; ;quot;MUCİZEYİ BAŞARACAĞIZ;quot;
Terim, açıklamasını, ;quot;İmkansızı başarmak, her zaman hedefim olmuştur ancak şimdi bir mucizeyi kovalıyoruz ve bu mucizenin çeşitli faktörlere dayalı olduğunun farkındayım. Maçlara iyi hazırlanıp, çok çalışırsak mucizeyi başaracağımızdan çok eminim;quot; diye tamamladı.

;nbsp;
;nbsp;
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.