Bilecik Haber

KENDİNDEN ÇOK KONUŞTURACAK

HABER ARŞİVİ

Bilecik Olay Haber Merkezi olarak, Bozüyük Belediyesini ziyaret ettik ve yapılan projelerin konularına şahitlik yaptık.

;nbsp;

Bilecik Olay Haber Merkezi olarak, Bozüyük Belediyesini ziyaret ettik ve yapılan projelerin konularına şahitlik yaptık. Bakıcı, işe önce Belediye'nin giriş salonuna ;ldquo;Ak Masa;rdquo; yerleştirerek güler yüze önem verdiğini gösterdi.Daha sonra çalışma alanlarına kamera sistemi yerleştirerek ;nbsp;personeli denetim altında tutuyor;hellip;Bakıcı;Ak Masaya 4 bin kişinin baş vurduğu ve bu kişilere anında çözümler üretildiğini belirtti.Belediyeye gelen vatandaşlar ak masa ;nbsp;sayesinde baş vurularını ve şikayetlerini daha rahat çözüme kavuşturuyorlar.

Bakıcı;;rdquo; Bizim işimiz burada çözüm üretmek ve şikayetleri çözüme kavuşturmaktır;rdquo; dedi.

Bozüyük Belediye Başkanı V. Fatih Bakıcı'nın azimli çalışmaları herkesin dilinde,önce kendisine, gerek projeler olsun gerek halkın desteği olsun güven duyuyor bu güvenin ;nbsp;verdiği çalışma aşkı ile nisan ayında 4 büyük projelerin ihalelerine başlayacak, 2013 yılının sonunda noktalanacak.

İşte Bozüyük Belediye Başkan V. Bakıcı'nın o 4 büyük projeleri;

-Otogar projesi

-Hal projesi

-2 Büyük Park projesi (Yeşilkent ve 4 Eylül Mahallesi)

-2000 Kişilik Kapalı Spor Salonu Projesi

Bu büyük projelerin yanında ufak tefek çalışmalar da olacağını belirterek Bozüyük halkının içine su serpti.Bakıcı;

;ldquo;Hastane kaldırım çalışması,Belediyeden adliyeye giden yola kaldırım çalışması ve en görsel, güzel çalışmalardan birisi de orta refüj çalışması olacak;rdquo; şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.