Bilecik Haber

BİLECİK CEZAEVİ YANDI

HABER ARŞİVİ

Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'nde saat 23:45 sularında yangın çıktı.

Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'nde saat 23:45 sularında yangın çıktı.

Müşahede Odasında bir mahk;ucirc;mun battaniyeyi tutuşturması sonucu başlayan yangın, kısa sürede büyüdü. Kapalı alan olması sebebi ile etrafı kaplayan dumanlardan etkilenen 7 mahk;ucirc;m ve 2 personel Bilecik Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Cezaevi Savcısı özkan özçelik'in açıklamalarına göre, herhangi bir ölüm veya ağır bir vaka yok. Hastaneye kaldırılan personel ve mahk;ucirc;mlardan ateş ile doğrudan temas eden bulunmuyor.

Mahk;ucirc;m ve personeller sadece dumandan etkilenme sonucunda hastaneye kaldırıldı. Olaya 3'ten fazla itfaiye ve Acil Ambulans Ekibi ayrıca NAK arama kurtarma ekibi müdahale ederken yangın kontrol altına alındı.

;nbsp;

Olayı duyan CHP Bilecik İl Başkanı çağatay Karaahmet, CHP Bilecik İl Saymanı Erdoğan Tan, CHP Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Didem Gültekin de hemen olay yerine geldi. İl Başkanı Karaahmet; ''Sayın savcımız gerekli açıklamayı yaptı. Ciddi bir yaralının ve daha kötüsü bir ölümün olmaması bizi mutlu etti. Bir de hastaneden durumu öğreneceğiz. Şükürler olsun diyorum'' dedi.

Melih Sünetçi / Vedat özkaya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.