Bilecik Haber

RASO DAYI ARTIK YENİ YERİNDE

GÜNCEL

Bilecik'te yaklaşık 16 yıldır aynı yerde hizmet verdikleri yeri, Katlı Otopark yapılacağı için tahliye eden köftecilere Kapalı Pazar'da yer verildi.

  Bilecik'te yaklaşık 16 yıldır aynı yerde hizmet verdikleri yeri, Katlı Otopark yapılacağı için tahliye eden köftecilere Kapalı Pazar'da yer verildi. 

 

 

  Bilecik Belediyesi tarafından dün temelleri atılan Bilecik Belediyesi Katlı Otopark alanı içinde kalan baraka dükkanlı köftecilere Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesinde yer alan Kapalı Pazar sebze-meyve bölümünden yer verildi. Köfteciler Sokağı diye adlandırılan yerde yaklaşık 16 senedir hizmet verdiklerini anlatan halk dilinde 'Raso' olarak bilinen Mesut Avcı  isimli köfteci, dün itibariyle Hürriyet Mahallesinde yer alan Kapalı Pazar sebze-meyve bölümünde dükkanları açtıklarını belirtti.

 

 

 Avcı, "Tabi aşağıda bir mazimiz vardı. Burası da güzel oldu. İlk etapta müşterilerimizin buraya alışması zor olacak, ama zamanla işler yerine oturur. Ben yaklaşık 30 senedir bu işi yapıyorum. Buradaki alan bizler için daha ferah daha nezih bir ortam oldu. Bundan sonra burada müşterilerimize hizmet vereceğiz" dedi.

 

 

  Bir tek tuvalet eksik

 

  Öte yandan Kapalı Pazar alanı içindeki tuvaletlerin sadece pazarın kurulduğu gün olan pazartesi günleri açık olması ve diğer günlerde tuvaletlerin kapalı olması sebebiyle vatandaşlar sıkıntı yaşadı gözlemlendi.

 

Yorumlar (3)

serkan hamarat 6 Yıl Önce

yeni yerin hayırlı olsun dayı.muhabbetini ve köftelerini çok özledim.paket mi olsun :D .

Metin ezme 6 Yıl Önce

Hayırlı olsun rasooo dayı

misafir 6 Yıl Önce

Belediyenin el attığı bütün esnaflar iflas edecektir..

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.