Bilecik Haber

PAZARYERİ'NDE MAHALLE İFTARLARI DEVAM EDİYOR

GENEL

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde, mahalle iftarları devam ediyor.

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde, mahalle iftarları devam ediyor.

 


  Pazaryeri ilçesi Çarşı Mahallesinde kurulan iftar sofralarında mahalle sakinleri aynı sofrada oruç açtı.

 

 

Mahalle iftarlarında açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçede mahalle iftarlarının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, ”Çarşı mahallesi iftarımızda tarihi Karamustafa Paşa Cami önünde hemşehrilerimizle birlikte orucumuzu açtık.

 

 

Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin. Bizleri yalnız bırakmayan çarşı mahallesi sakinlerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 


  Öte yandan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Pazaryeri Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi ailelerine düzenlenen iftar programına da katılarak, şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilendi.

 

 

Burada bir açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ”Pazaryeri Kaymakamlığı tarafından Şehit ve Gazi Aileleri adına verilen iftar yemeğine katılıp kendileriyle hasbıhal ettik. Sizler bize vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını veren şehitlerimizin ve bir an bile düşünmeden canları pahasına vatanı için savaşan Gazilerimizin emanetisiniz. Bu mübarek günde sizlerle bir arada olmanın gurur ve mutluluğunu bizlere yaşattığınız için teşekkür ederiz” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.