Bilecik Haber

MUSTAFA YAMAN'DAN SERT ELEŞTİRİ

GENEL

   Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı aynı zamanda Bayırköy Belde Belediye Başkanı olan Mustafa Yaman, ABD Hazine Bakanlığının 3 bakan ve 2 bakanlığı yaptırım listesine aldıklarını açıklamasının ardından sert bir dille ABD’yi uyardı.

 ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'ye yönelik yaptırımları kapsayan başkanlık kararnamesini imzalamasıyla ABD Hazine Bakanlığı, yaptırımlara tabi olan üç kişinin Savunma Bakanı Hulusi Akar, Enerji Bakanı Fatih Dönmez ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olduğunu açıkladı.

 Ayrıca, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığı da yaptırım listesine alınırken, bunlardan Bilecikli olan Enerji Bakanı Fatih Dönmez’e Bayırköy Belde Belediye Başkanı olan Mustafa Yaman sahip çıktı.

 Yaman sosyal medya hesabından ABD’yi sert bir dille uyararak, Sen yaptırım uygulasan ne yazar o Osmanlının doğduğu topraklardan doğdu. ‘Bir it havladı diye yiğit susmaz’ sözünü hatırlatırım. Sen bizim ve ülkemizin gururusun Fatih Dönmez” dedi.

Yorumlar (1)

gaza gelme baskan 5 Yıl Önce

tabi size birsey olmazzz sizin maaşlarınız ne kadar bir sene almayaın devlletin maaaşını görürsünn yaptırımıı yine gariban insana olcak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.