Bilecik Haber

KÖY YOLLARI ARTIK DAHA MODERN VE KONFORLU

GENEL

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde asfaltlama çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi ekipleri 7 köyün yolunu daha konforlu ulaşıma dönüştürüyor.

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde asfaltlama çalışmalarını sürdüren İl Özel İdaresi ekipleri 7 köyün yolunu daha konforlu ulaşıma dönüştürüyor.


Bilecik İl Özel İdaresi, asfaltlama sezonunun başlaması ile birlikte 2022 yatırım programında olan köy yollarında çalışmalarına devam ediyor. Ekipler köylerin ihtiyacı olan yol bakım, onarım, yama gibi hizmetlerine mevsim şartlarının da uygun olmasıyla aralıksız devam ediyor.

Bilecik Valiliği’nden alınan bilgiye göre, köylerde yaşayan vatandaşların kamu hizmetlerinden daha etkin yararlanması, köy yollarında ulaşım konforunun artırılması amacıyla programlanan çalışmalardan bir kısmı da Osmaneli ilçesine bağlı köylerde gerçekleştiriliyor. 

Bilecik İl Özel İdaresi ekipleri köy yollarında 13,5 km sıcak asfalt ve sati kaplamayla bakım ve onarım çalışması yürütüyor. Yapılan çalışmalar Osmaneli’nin Balçıkhisar, Ericek, Ciciler, Oğulpaşa, Boyunkaya, Ağalan ve Ahiler köyünde gerçekleştiriliyor.

Yorumlar (6)

misafir 2 Yıl Önce

yenipazar kavacık yolu 15 senedir mayın tarlası gibi kime çalışıyorsunuz

Cakırım 2 Yıl Önce

Çakırpınar Köy yolu da yapılsa çok güzel olur Çünkü o yol çok kullanılıyor

hayri 2 Yıl Önce

Yanıbaşımızda yer alan Aşağıköy-Söğüt bağlantısı yıllardır aynı bir çalışma yapılırsa harika olur, (Bilecikten Ertuğrulgazi Türbesini ziyarete gidenler bu yolu kullanıyorlar )

F.k. 2 Yıl Önce

Bilecik valiliği gölpazarı kavak ķöyü yollariylada bir ilgilenirse çok memnun oluruz .şu anki durum içler acısı

Neri̇man 2 Yıl Önce

Gölpazarının köyleri ne olacak buralarda zaten asfalt vardı ancak reklam için yapıyorsunuz birazda diğer ilçelere yapın

Vatandaş 2 Yıl Önce

Bizlerde şehir içi yollar asfaltlanacak diye bekleyelim bilecik belediyesi minibüs dolmuş güzergahı hala tozdan geçilmiyor

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.