Bilecik Haber

EKMEK ZAMMINA TEPKİ

GENEL

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık; Bilecik'te ekmeğe yapılan yüzde 50 zammı eleştirerek, "Belediyeyi alıyorsunuz ilk icraatlarından bir tanesi ekmeğe zam" dedi.  

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık; Bilecik'te ekmeğe yapılan yüzde 50 zammı eleştirerek, "Belediyeyi alıyorsunuz ilk icraatlarından bir tanesi ekmeğe zam" dedi.  


  AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'i eleştirerek, "Ekmeğe yapılan zam sonrası neden itiraz etmediniz" dedi.

Belediyenin AK Parti Belediyesi zamanında fırıncıların ekmeğe zam yapıldığı ama kendilerin reddedişlerini anlatan Karabıyık, "Bizim dönemimizde de fırıncılar hep zam istiyorlardı. Biz hep şart düşüyorduk ve reddediyorduk. Kaç yıldır bu konu gündemde. Belediyeyi alıyorsunuz ilk icraatlarından bir tanesi ekmeğe zam. Bugün açıklıyorsunuz bunun içerisinde şunlar var. Bizim dönemimizde de vardı. Ticaret Odası ve Esnaf Odası da bizim dönemimizde katılıyordu ekmek zam konusuna. Biz şart düşüyorduk ve iptal ettiriyorduk. Biz uygulatmıyorduk" dedi.


  "Bizim dönemimizde de fırıncı meclis üyelerimiz vardı ama biz yine ekmeğe zam yapmadık"


  Karabıyık, ekmeğin 1 liradan 1 buçuk liraya çıkmasına çok da doğru bulmadığını anlatarak, "Şimdi siz tam Ramazan ayında kardeşlik ayında birlik beraberlik ayında kalkıyorsunuz meclis üyeniz fırıncı diye ki bizim dönemimizde de fırıncı meclis üyelerimiz vardı ama biz yine yapmadık. Onlarla beraberken de yapmadık. Onlara çok baskı gelmesine rağmen yapmadık.

Ben Ramazan ayında bunun bu şekilde 1 liradan 1 buçuk liraya çıkmasına çok da doğru bulmuyorum. Ben olmaması taraftarıyım. Belki fırıncı arkadaşlarımız eleştirecekler sen şunun maliyetini biliyor musun, bunun maliyetini biliyor musun diye ama ben çok doğru bulmuyorum.  Çok yüksek fiyat. 1 liradan 1 buçuk liraya çıkmasını çok uygun bulmuyorum. Ben tasvip etmiyorum şahsen" dedi.

Yorumlar (18)

bilecikli 5 Yıl Önce

Ekmeği cezaevlerine 835 kuruşa veriyorlar Bilecik halkına gelince 1,5 liraya meclis üyesi olmanın da bir bedeli var tabii

Oklu 5 Yıl Önce

Yüzde elli ekmek zammı nedir .yazıklar olsun

Oklu 5 Yıl Önce

Herşey güzel olacakmış oldu . ekmeğe 50 kuruş zam

hakan 5 Yıl Önce

fikret bey madem öle nie akaryakıta doğal gaza elektiğe sizin zamanınızda suya gelen zamları gündeme getirmiyosunuz? onlar çokmu normaldi burakın böle taraflı komuşmayı kardeşim sizin yüzünüzden akp artık oy falan yok sıkıldık sizden seliö yapcıdan.

cumhuriyet 5 Yıl Önce

akp zamanında gelen zamdı bu oy kaybetcez diye geri cekildi sigaraya 2 tl gelmis onu hic gormuyonuz ekmege zam gelince bagrınıyonuz

ersin 5 Yıl Önce

ilk önce hasap yapmayı öğrenin. ekmeğe zam, % 50 değil %20 olmuş. enflasyonun %50 dönemde normal.

bilecikliii 5 Yıl Önce

enflasyonu düşür sen zam da geri gelir

Hakan 5 Yıl Önce

Fikret kardeşim sen onu önce erdoğan hükümetine söyleyeceksin,fırıncıların yapılan zamlara dayanacak güçleri kalmadı.işiniz gücünüz çamur siyaseti.

tribüne oynamak 5 Yıl Önce

sen her hafta benzine zam yapıyorsun ya

Bahtiyar 5 Yıl Önce

Başkan doğru diyorsun da eksik konuşuyorsun ekmeğe gelen zam fıyat olarak öyle de 50 gram da gramajı arttı sanırım ekmekler büyüdü yani çokta değil sonuçta insanlar yani esnaf para kazanacak ki hayatta kalsın. Ayrıca şunuda belirteyim Selim başkan zamanında da gördük çıkın sokaktaki esnafları dolaşın hangi esnaf memnun ne dolmuşçusu ne fırıncısı öyle milletin ekmeği üzerinden siyaset yapmayın yakışmıyor milyonları götürdüler maksat şirin görünmek o zaman açsaydınız bi halk ekmek kaç dönem belediye dizdeydi korku imparatorluğu kurdu selim efendi ne oldu makamlar gelip gidici gerçekçi olun selamlar

Esnaf 5 Yıl Önce

Siz esnaf düşmanısınız da ondan işinize gelmiyor, esnaf kalmadı selim yağcı sayesinde bilecik de

vatandaş 5 Yıl Önce

seninkisi laf olsun torba dolsun.ekmege kadar nelere zam geldi istersen akaryakıta gelen zamma bi bak.belediyenin sizin döneminizde yaptıgı israfa bi bak.asfalt üstüne asfalt atmaktan tokinin oraya gereksiz yapılan şampiyonlar tepesine bi bak.hangi birini saysan elinde kalır.

Başka bir bilecikli 5 Yıl Önce

"Belki fırıncı arkadaşlarımız eleştirecekler sen şunun maliyetini biliyor musun, bunun maliyetini biliyor musun diye ama ben çok doğru bulmuyorum. Çok yüksek fiyat. 1 liradan 1 buçuk liraya çıkmasını çok uygun bulmuyorum. Ben tasvip etmiyorum şahsen" ahahs. Semih Şahin de hrr akşam evde göbek atıyordur ekmeğe zam geldiği için. Gören de belediyenin ya da Semih Şahin in ekmek fiyatlarından rant veya para elde ediyor zannedecek. Yeni belediye başkanı olan biri ekmeğe zam yapıyorsa anlayın ki EKONOMİ O KADAR KÖTÜDÜR Kİ MALİYETLER(SEN TASVİP ETMESEN DE) O KADAR YÜKSEKTİR Kİ VE DE SİZİN GİBİ HER YERDE KENDİ ADAMLARI OLMADIĞI İÇİN DE SİYASİ BASKILARLA ZAMMI ENGELLEYEMEMİŞLERDİR. Koca il başkanının dediği lafa bak ya. "Bence olmaması gerekiyor, ben tasvip etmiyorum" Gerçekten komik. Laf söylemek için söylüyorsunuz. Geçerli bir neden yok, olmamasını destekler bir şey yok, durumun böyle olmasına çare bir şey yok. Tamamen boş yapmış. Başka da bişey seğil. Klasik AKP siyasetçisi.

muratt 5 Yıl Önce

fikret sen ne mezunusun.

bi git 5 Yıl Önce

çamur at izi kalsın mantığı diyorsun sanki siz gelseydiniz zam olmayacaktı

halk 5 Yıl Önce

1 milyonluk zaten yıkılacak olan üst geçit süslemesine ne diyorsunuz lütfen açıklayın madem güzelce söylüyorsunuz doğru bulmuyorum ekmeğe yapılan zammı diye. tüm samimiyetinizle söyleyin 1 milyonluk üst geçit süslemesi için ne düşünüyorsunuz. yolsuzluksa eğer 1 kuruş dahi hakkımı helal etmiyorum hiçbir şekilde

menekşe 5 Yıl Önce

enflasyonu düşürün AKP olarak bizimde ekmeği alım gücümüz artsın o zaman. bende enflasyon artışını doğru bulmuyorum ama söylemekle olmuyor icraat gerekiyor

Yabanci 5 Yıl Önce

Geçen sene 300gr 1tl idi. 200gr ma indi yine 1tl . Geçen sene ak parti zamanında %50 zaman oldu. Simdi 200gr 250gr oldu. %20zam. Toplamda 300gr ekmek 1tl iken şimdi 250gr 1.5tl. Hesap 300/225=1.2 . 1.2×1.5tl= 1.8 yapar. Yani% 80. Arkadaşlar bilecikte ekmeğe 2yilda %80 zam geldi. Öyle göbekten konuşmayın. Bir haber yapacaksınız doğru yapın. Dalga geçmeyin...

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.