Bilecik Haber

GRAMAJI DÜŞÜK PİDELERİ VATANDAŞLARA SATMAYA ÇALIŞTILAR

EKONOMİ

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler yaptıkları denetimlerde gramajı düşük pideleri toplayarak, bir fırın ve bir markete 392'şer TL ceza yazdı.

  Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler yaptıkları denetimlerde gramajı düşük pideleri toplayarak, bir fırın ve bir markete 392'şer TL ceza yazdı.

 Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın denetimlerinde ekmeklerin gramajı, üretimi ve hijyen şartları başta olmak üzere birçok alanda kontroller gerçekleştirirken, gramajı düşük olan pideler toplatıldı. Kontrollerinde iş yerlerinin ruhsat kontrollerini de yapan ekipler, çalışanların çalışma şartları hakkında da bilgi aldı.

 Halkın güvenli ve kaliteli hizmet almasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen sıkı denetimlerde zabıta ekipleri çeşitli uyarılarda bulundu.  Halkın sağlığını etkileyen ve tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması yönünde yaptırımlar uygulayan ekipler, olumsuz bir durum ile karşılaşılması durumunda 153 numaralı telefonların aranması uyarısını yaptı.


Öte yandan bir fırın ve üretim yapan bir markette gramajı düşük pideler toplanırken, 392 TL cezai işlem uygulandı.

Yorumlar (4)

baba hakkı 4 Yıl Önce

392 tl nedir sayın gazeteci beyefendi bu isimleri ifşa edin ki oradan almayalım

Deniz 4 Yıl Önce

O kadar çok ceza kesmesinler yazık günah 392 tl offf paraya bak beeee ...

Hasan Ali çavuş 4 Yıl Önce

Öncelikle teşekkürler zabıta müdürlüğü ne günde ortala 5 bin pidenen 10 gram olduğunu düşünündugunde fırınlar neden bu kadar kazandıkları bakkal ve marketlere daha ucuza verdikleri belli oluyor demek oluyor ki yıllardan beri hep aynı lütfen bundan sonra her gün denetimlere devam edenim alırken tartarak satış yapilsinnnnb

şakir 4 Yıl Önce

bunu yapan soysuzdur hırsızdır binamustur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.