Bilecik Haber

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

BOZÜYÜK BELEDİYESİ

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İsmet İnönü Caddesi'nde devam eden kar küreme ve taşıma çalışmalarına katılarak çalışmaları yerinde inceledi.

Bozüyük  Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İsmet İnönü Caddesi'nde devam eden kar küreme ve taşıma çalışmalarına katılarak çalışmaları yerinde inceledi.

 Pazar gününden itibaren aralıksız olarak devam eden karla mücadele çalışmaları kapsamında ana cadde üzerinde yoğun olarak biriken ve hem yaya hem de araç trafiğini zorlaştıran kar yığınları Bozüyük Belediyesi ekiplerince toplandı.

Belediye ekiplerinin gece boyunca kesintisiz olarak devam ettikleri çalışmalarda ilçe ulaşımının can damarı niteliğinde olan ana caddenin her iki yönünde kaldırımlar, orta refüj ve yol kenarlarında biriken kar yığınları greyder ve kepçelerle temizlendi.

Kepçeler yardımıyla kamyonlara yüklenen kar yığınları temizlenirken ana caddedeki yaya ve araç trafiğinin normale dönmesi sağlandı. Çalışmalar esnasında ekipleri yalnız bırakmayan Başkan Bakkalcıoğlu gece boyunca görev yapacak mesai arkadaşlarına teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

Ayrıca belediye ekiplerinin karla mücadelesi ana arterler, hastane yolları, dolmuş ve servis güzergahları başta olmak üzere ilçe genelinde devam ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.