Bilecik Haber

TB3L İSTANBULSPOR:78 BİLECİK BELEDİYESPOR:51

BİLECİKSPOR

Türkiye Basketbol 3. Lig’de (TB3L) mücadele eden ilimiz temsilcisi Bilecik Belediyespor, İstanbulspor’a 78-51 kaybetti.

Türkiye Basketbol 3. Lig’de (TB3L) mücadele eden ilimiz temsilcisi Bilecik Belediyespor, İstanbulspor’a 78-51 kaybetti.

 

 

 İstanbul Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda TB3L A Grubu 5’inci hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, İstanbulspo’a 78-51 kaybederek oynadığı 5’inci maçını da kaybetti. Maça iyi başlayan İstanbulspor İ.Örtel ve M. Coşkun bulduğu bulduğu sayılar ile ilk periyodu 24-12 önde kapattı. İkinci periyodda Bilecik Belediyespor kaptan Ökkeş Yıldızın bulduğu sayılara karşılık İstanbulspor, V.Çam, F. Yavuz ile karşılık verinde ilk yarı 46-26 önde kapattı. Üçüncü periyodda oyunun hakimiyetini elinde bulunduran İstanbulspor O.Yetişmiş, T. Erginlik’in bulduğu sayılara Bilecikspor, Özer Başsezgin ve Uğur Arı ile karşılık vermeye çalıştı.

 

 

 Üçüncü periyoddun sonuna İstanbulspor 66-39 önde girdi. Son periyodda karşılıklı dengeli bir oyunla her iki takım oyuncuları 12’şer sayı ürettiler.  Bu karşılıklı bulunan sayılar ile maç 78-51 skorla sona erdi. 

 Bu galibiyet sonrası puanını 9 yükselten İstanbulspor , grupta üst sıralarda yer alırken, bu mağlubiyet sonrası 5’te sıfır yapan Bilecik Belediyespor 5 puanla grupta son sırada yer aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.