Bilecik Haber

ŞİMŞEKLER 2'İNCİ YARIDA KENDİNE GELDİ

BİLECİKSPOR

Bilecik 1. Amatör Lig 22. hafta futbol müsabakasında Bilecikspor deplasmanda Vezirhanspor’u 6-2 yendi.

 Bilecik 1. Amatör Lig 22. hafta futbol müsabakasında Bilecikspor deplasmanda Vezirhanspor’u 6-2 yendi. 

 

 

   Bilecik merkez Vezirhan Belde sahasında oynanan müsabakada Bilecikspor, deplasmanda Vezirhanspor’u 6-2 yenerek, puanını 46’ya çıkardı. Maça kötü başlayan Bilecikspor maçın 20’inci dakikasında Günay Gergin’in ayağından yediyi golle 1-0 geriye düştü. Bu gol sonrası ataklarına hız kesmeden devam eden Vezirhanspor maçın 35’inci dakikasında Ali Kaan Acar ile bulduğu gol ile durumu 2-0 getirdi. Bu gol sonrası ilk yarıda başka gol olmazken ilk yarı 2-0 skorla Vezirhanspor üstünlüğü ile kapandı.

 

 

 Devre arası Bilecik antrenörü Fatih Savak oyuncuları iyi motife ederek ikinci yarıya bambaşka bir Bilecikspor çıktı. Maçın 50’inci Ertuğrul Güllük ile bulduğu golle durumu 2-1 getirdi. Maçın 55’inci dakikasında Hidayet Tepe ile bir gol daha bulan Bilecikspor durumu 2-2 yaptı. Bu gol sonrası oyundan düşen Vezirhanspor karşı kaleye gitmekte zorlandı.

 

 

 Maçın 60’ıncı dakikasında Ertuğrul Güllük Bilecikspor’un 3’üncü atarak durumu 3-2 getirdi. Maçın 65’inci dakikasında Fatih Bakır ile urumu 4-2 getiren Bilecikspor iyice rahatladı. Açın 80’inci dakikasında Ertuğrul Güllük, kendisinin ikinci takımın 5’inci golünü atarak durumu 5-2 getirdi. Maçın 90’incı dakikasında Ekrem Dal son sözü söyleyerek durumu 6-2 yaptı. Bu skor sonrası puanını 46 yapan Bilecikspor 3’üncü sıraya yükselirken, Vezirhanspor 23 puanda kaldı.

 

 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.