Bilecik Haber

BU TAKIMA NE OLDU..........

BİLECİKSPOR

Türkiye Basketbol 3. Lig (TB3L) 23. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor kendi saha ve seyirci önünde Ankara Orman Spor’a 59-79 kaybetti.

  Türkiye Basketbol 3. Lig (TB3L) 23. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor kendi saha ve seyirci önünde Ankara Orman Spor’a 59-79 kaybetti.  ,

 

 

  Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan Türkiye Basketbol 3. Lig (TB3L) 23. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor kendi saha ve seyirci önünde Ankara Orman Spor’a 59-79 kaybederek gruptaki son sıradaki yerini korudu. Maça dengeli bir oyunla başlayan 2 takım karşılıklı buldukları sayılar ile birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar.

 

 

  İlk periyotu Ankara Orman Spor 14-10 skorla önde kapattı. İkinci periyota da üstün başlayan Ankara Orman Spor oynadığı oyun ile durumu 32-21 getirdi ve bu skor ilk yarında skoru oldu. Üçüncü periyota iyice oyundan düşen Bilecik Belediyespor yakaladığı pozisyonları sayıya çeviremeyince üçüncü periyotun sonunda 52-38 skor ile Ankara Orman Spor üstünlüğü ile geçildi. Son periyotta varlık gösteremeyen Bilecik Belediyespor, Ankara Orman Spor’un ataklarına karşı çıkamayan maç 59-79 Ankara Orman Spor üstünlüğü ile bitti.

 

 

  Maç sonunda Bilecik Belediyespor puanını 22’e çıkararak gruptaki son sıradaki yerini korudu.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.