Bilecik Haber

BİLECİK EDEBALİSPOR, BOZÜYÜK DEPLASMANINDA FARKLI KAZANDI

BİLECİKSPOR

Bilecik 1. Amatör Lig 7’nci hafta müsabakaları bugün oynanan 3 maç ile başlarken, Bilecik Edebalispor, Bozüyük deplasmanında Akpınarspo’u farklı yendi.

 Bilecik 1. Amatör Lig 7’nci hafta müsabakaları bugün oynanan 3 maç ile başlarken, Bilecik Edebalispor, Bozüyük deplasmanında Akpınarspo’u farklı yendi.  

  Bilecik 1. Amatör Lig 7’nci hafta müsabakaları bugün oynanan 3 maç ile başlarken, Bilecik Edebalispor, Bozüyük deplasmanında Akpınarspo’u 7-1 yendi. Bozüyük Sentetik sahada oynanan müsabakaya iyi başlayan Bilecik Edebalispor, maçın 5 ve 10’uncu dakikasında Fethi Yılmaz ile bulduğu gollerde durumu 2-0’a getirdi.

 

 

 Bu goller sonrası ataklarına devam eden Bilecik Edebalispor, maçın 25 ve 35’inci dakikasında Cenk Kartov’un ayağından bulduğu gollerle durum birden 4-0 oldu. Bu goller ilk yarının skoru olurken, Bilecik Edebalispor’da rahatlamış oldu.

 

 

  İKİNCİ YARI

 

  Maçın ikinci yarısına da atak bir oyun sergileyen Bilecik Edebalispor, maçın 55’inci dakikasında Haktan Çiçek durumu 5-0’a getirdi. Bu gol sonrası nadir gelişen ataklarda Akpınarspor 62’inci dakikada bir gol bularak durumu 5-1 getirdi. Maçın 70’inci dakikasında Serkan Kol ve 82’inci dakikasında takım kaptanı Harun Dilek ile durumu 7-1’e getiren Bilecik Edebalispor maçı rahat kazandı. 

 

 

  Maçı değerlendiren Bilecik Edebalispor antrenörü İsmail Kamalı, zorlu bir deplasmanda farklı kazandıklarını ifade ederek, “Takımın deplasman farklı kazanarak 3 puan ile dönüyoruz. Bu güzel oyundan dolayı futbolcuları kutlarım” dedi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.