Bilecik Haber

ZABITANIN ALIŞVERİŞ SEPETİ ÇİLESİ

BİLECİK BELEDİYE

Bilecik'te zabıta ekipleri salı günü Kapalı Pazar'da eksilen alışveriş sepeti peşine düşüyor.

  Bilecik'te zabıta ekipleri salı günü Kapalı Pazar'da eksilen alışveriş sepeti peşine düşüyor.

 

 

Her hafta Hürriyet Mahallesi'nde bulunan kapalı pazarda kurulan Pazartesi Pazarı'nda Bilecik Belediyesi tarafından vatandaşlara hizmet için konulan alışveriş sepetleri pazar sonrası eksiliyor. Pazar çevresine araçlarını parkeden vatandaşlar alışveriş sepetlerini araçlarına kadar götürerek geri getirmemesi zabıtların çilesi haline geldi.

 

 

 Pazar'dan bir gün sonra alışveriş sepeti toplamaya çıkan zabıta ekipleri pazara 200 metre uzaklıkta alanlarda bulunan alışveriş sepetlerini toplayarak, kapalı pazarda tekrar götürüyorlar. Vatandaşların evlerine bile alışveriş sepeti götürdüğü söyleyen yetkililer, diğer mahallerde bile alışveriş sepeti bulduklarını söylediler.

Yorumlar (5)

Aydın 6 Yıl Önce

Büyük alışveriş merkezlerinde bu tip sepetler 1 tl karşılığında kullanılıyor işin bitince yerine getirip 1 tl ni alıyosun

Mesut 6 Yıl Önce

Bunun çözümü amca böyle engellenebilir paralı yapılsın bak onu nasil getirir ozaman ben sayıyım binanın yanlarından toplayıp çok götürdüm pazara işşallah bunu çözümler sayın belediye başkanımız

Vatandaş 6 Yıl Önce

Alışveriş sepetini alan kişiler sepeti başkasına vermemek için elinden geleni yapıyor, pazarcılar işgal ediyor.sepetleri AVM. lerde olduğu gibi 1 TL ile kilitli olarak pazarın giriş kapılarına belirli oranda bölüştürülmeli belediye görevlileride dışarıya çıkarılanlara müdahale etmeli takip etmeleri gerekmektedir.

el turko 6 Yıl Önce

o halde pazarda sahip çıksınlarr pazarın girişinde beklemesinlerrr

Hancı 6 Yıl Önce

Görgüsüz insanlar ne olacak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.