Bilecik Haber

DİKKAT ÇEKEN ZİYARET

BİLECİK BELEDİYE

Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman’ı ve beraberindeki üye başkanları makamında ağırlayarak tebrikleri kabul etti.

 Bilecik Belediye Başkan Vekili Muharrem Tüfekçioğlu, Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman’ı ve beraberindeki üye başkanları makamında ağırlayarak tebrikleri kabul etti.


Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in bir soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığınca 2 aylığı geçici olarak görevden alınmasının ardından yapılan seçimle Bilecik Belediye Başkan Vekilliği görevine Muharrem Tüfekçioğlu seçilmişti.

Bunun üzerine Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman, beraberindeki belediye başkanları Zekiye Tekin, Hayri Suer, Mehmet Kepez, Selim Tuna, Tüfekçioğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleşen görüşmede Tüfekçioğlu’na görevinde başarılar dileyen belediye başkanları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarında başarılar dilediler.

Yorumlar (1)

Vatandaş 2 Yıl Önce

Pek hayıra çıkacağına benzemiyor ben bekliyorum Belediye başkan vekili ne zaman akp geçecek onu bekliyorum yoksa akp liler bu kadar boşuna dolaşmazlar kim bilir ne TİLKİLİKLER vardır kafalarında

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.