Bilecik Haber

BİLECİK BELEDİYESİ İŞ BAŞINDA

BİLECİK BELEDİYE

Bilecik'te vatandaşların kullandığı 6K akıllı duraklarda temizlik ve bakım çalışmaları yapıldı.

Bilecik'te vatandaşların kullandığı 6K akıllı duraklarda temizlik ve bakım çalışmaları yapıldı.


Bilecik Belediyesi tarafından şehirdeki bütün 6K akıllı duraklarda kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirildi. Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli alanlarda minibüs beklemeleri amacıyla şehrin birçok noktasında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temizlik faaliyetlerini sürdürmeye devam etti.

Durak çevresinde görüntü kirliliği oluşturan atık ve çöpleri de toplayan ekipler, duraklardaki bakım ve onarım çalışmasını da yaptı. Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları ayrıca şehir merkezindeki bütün camilerin bahçe ve çevresinde de yıkama ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. Vatandaşlar, gerçekleştirilen çalışmadan duydukları memnuniyeti belirterek belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Yorumlar (2)

11. 8 Ay Önce

Yav arkadaş duraklar temizleneceğine, ulaşım sistemi modernleştirilsin. Bizim talebimize bak, gerçekleşen şeye bak. Otobüs diyoruz, raylı sistem diyoruz, habere bi bakıyoruz duraklar temizleniyo. Şaka gibi.

Ertuğrul 8 Ay Önce

Abi yapmayın hangi vatandaş, hangi memnuniyet. İnsanlar 2023te hala o küçücük minibüslerde balık istifi gibi yolculuk yapıyo, hangi memnuniyet.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.