Bilecik Haber

BİLECİK BELEDİYE BAŞKANI, BELEDİYEYE AİT SAHTE PLAKALI ARAÇLA YAKALANDI

BİLECİK BELEDİYE

CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Eskişehir yolunda belediyeye ait sahte plakalı bir araçta yolculuk ederken yakalandı.

  CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Eskişehir yolunda belediyeye ait sahte plakalı bir araçta yolculuk ederken yakalandı.


 Eskişehir yolu üzerinde trafik kontrolü yapan ekipler Çarşamba günü hız ihlali yapan bir aracı durdurdu. 11 BB.001 plakalı resmi aracın yapılan sorgulamasında, Bilecik Belediye Başkanlığına ait 34.CB.Z.240 plakalı araç olduğu tespit edildi.


Araç gerçek plaka takılarak otoparka çekildi
Belediyeye ait sahte plakalı aracı kullanan şoför N.S.’ye Karayolları Trafik Kanunu'nun 23/5-a maddesini ihlalden idari işlem yapılırken, araç adli işlem yapılmak üzere gerçek plaka takılarak otoparka çekildi.
CHP’li Belediye Başkanı da araçtaydı
Trafik ekiplerinin çevirdiği belediyeye ait sahte plakalı aracın arka koltuğunda oturanın ise CHP’li Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin olduğu belirlendi. Trafik ekiplerince çekilen araçtan inen Şahin, başka bir araçla Ankara'ya gitmek üzere bölgeden ayrıldı.

Yorumlar (13)

Bilecikli 4 Yıl Önce

Ve siz bir şehir yönetiyorsunuz alkışlar size gelsin

davud 4 Yıl Önce

aynı plakayı selim beyde kullanmıştı demekki sahtecilik belediyede var

Kaiowas11 4 Yıl Önce

Sevgili Bilecikli, sen bu şehirde mi yaşıyorsun acaba bu plaka uzun süredir belediye başkanlığı makam aracında kullanılıyor, sallarken az dikkat edin...

tarafsız 4 Yıl Önce

İyide kardeşim bu plakayı başkan kullanmadıki sadece yeni bişey değil Selim Yağcıda Nİhat Canda bu araçla gezdiler sahtekarlık Semih Şahine kaldı öylemi pes diyorummmm pessssssss ALLAH geçmişte yapılanların hesabını herkese sorsun

Bilip konuş 4 Yıl Önce

Bilecikli adlı kişi bu plaka kaç yıldır kullanıyor onu araştır sonra yorum yap selim yağcı ve nihat can da bu plakayı kullanıyordu

ahahahahahah 4 Yıl Önce

kim döneminde kullanılmışş trol arkadaşlarrr

Vatandas 4 Yıl Önce

Selim Yağcı başkan iken bu plakayı kullandı mi? Selim Yağcı millet vekili iken ve 31 mart yerel seçim çalışmasında belediyeye ait otomobil kullandı mi? Sayın editör cevapları gerçekten bilmiyoruz. Bu konuda cevap verebilir misiniz?

mahir 4 Yıl Önce

kedidir o kedi ah seni gidi yakalandın dimi.

Bilecikli 4 Yıl Önce

Acaba Semih başkan da Erzurum,na kayak merkezine gidiyordu.

Osman başkan 4 Yıl Önce

Ulusal basında reytingleri zorluyor.

Nâzım 4 Yıl Önce

Semih başkanın içratlarindan çok ulusal basında haber oluyor.

Bilecikli Mert 4 Yıl Önce

Bir Bilecikli olarak gerçekleri bilmeliyiz,buna hakkımız var.Ki Selim beyin de çıkıp gerçekleri açıklamayacağına dair şüphem yok.

Bilecikli 4 Yıl Önce

üstüne alınan şahıslar; lafım bu suçu işleyen herkese; sizin gibi ayrım gayrım yok.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.