Bilecik Haber

BAŞKAN ŞAHİN; YENİ TUTTUĞU EVE BELEDİYE EKİPLERİNE TADİLAT YAPTIRDI

BİLECİK BELEDİYE

  AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in kentte yeni tuttuğu evi belediye çalışanlarına tamir ettirdiğini belirterek yapılan uygulamayı eleştirdi.

  AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in kentte yeni tuttuğu evi belediye çalışanlarına tamir ettirdiğini belirterek yapılan uygulamayı eleştirdi.


 31 Mart günü yapılan Mahalli İdareler Seçiminde Millet İttifakının CHP’li Belediye Başkanı Semih Şahin Bilecik Belediye Başkanı seçilmişti. İstanbul'da yaşayan Şahin, seçim sırasında kullandığı evden ayrılarak Osmangazi (TOKİ) Mahallesinde bulunan Öykü Sitesi'nde bir villa tuttu.

 AK Parti kanadı evin tadilatını Bilecik Belediyesine bağlı Atölye Amirliği tarafından ve belediye ait araçlarla yapıldığını bildirerek duruma tepki gösterdi.


"Belki de villayı da AK Parti yapmıştır"
AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık sosyal medya üzerinden, "Elbet açıklaması vardır Semih beyin. Belki de villayı da AK Parti yapmıştır. Yıkıp yerine daha iyisini yapacaktır" dedi.


"Neresi hakka, neresi adalete uygun, neresi doğru anlamış değilim"
Bilecik Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Çetin Kaya ise; Semih Şahin'i eleştirerek, "Hayırlı işler Semih hocam.

Her basın açıklamasında haktan adaletten bahseden Bilecik Belediye Başkanının milletin vergileriyle maaşları ödenen işçileri, kamuya hizmet için kullanılması gereken belediyeye ait araçları kendi özel işinde günlerdir kullanmasının neresi hakka, neresi adalete uygun, neresi doğru anlamış değilim" dedi.

Yorumlar (12)

yaşar abii 5 Yıl Önce

yaşar tüzün ve vali müdahale etmeliii verdiğimiz oyu pişman olmasınnn

CHP 5 Yıl Önce

BELEDİYE PERSONELİ GÖNÜLLÜ CALIŞMIŞTIR BENCE:))SADECE ARABALARI KULLANMIŞTIR.:))

Merakli 5 Yıl Önce

Tencere dibin kara seninki benden kara

Yerli bilecikli 5 Yıl Önce

Dikkatimi cektide siz hep neden akp yaptiklarini yazmiyorsunuz tarafinizmi var aciklama yapin

Che 5 Yıl Önce

Iyi haber yapmissiniz ama eksik bunuda yaz sayin basin cumalikoye belediyenin araclari calismadimi 190 mercedesle gelip karun olmadilarmi ha bunu ceken adamda belediyenin ekmegini 5 yildizli otelletde yememismi sorun bakalimha unutmasin657 devlet memuru bu adam

verdiğimiz oy 5 Yıl Önce

verdiğimiz oyu rezil kepaze ettiniz nereden size oy verdik

S.g 5 Yıl Önce

Yandaş medyalik yapmayın haberlerini izi tarafsız yapın

Ramazan 5 Yıl Önce

Bos isler bunlar olay haber tarafsiz haber yap canimizi ye zamaninda belediyede neler oldu onlarida yazaydin chp leyle yollar ayri dustu galiba

guest 5 Yıl Önce

semih hocam sende mi ya :( :(

Yaşar Beye 5 Yıl Önce

Yaşar bey milletin vekilisiniz başkanı istifaya davet edin lütfen milletin parası gidiyor.

Karadenizli Poseidon 5 Yıl Önce

başkan kendi ikâmetgahı için gayet yasal olan bir hakkı kullanmış, sonuçta en az 5 yıl biz onun, o bizim kahrımzı çekecek. Kendi gözünüzdeki merteği görmezsiniz, başkasının gözünde toz ararsınız. Reisiniz yurdun dört bir yanına çevreyi katlederek yazlık, kışlık saraylar yaptırıyor, gıkınız çıkmıyor. Semih Başkan vasıflı, liyakat sahibi, diplomalı bir yöneticidir. Değil bir villa, Bilecik feda olsun kendisine. Hele biraz sabredin bakalım, ne gibi değişmeler olacak Bilecik'te....

Bilecikli 5 Yıl Önce

Her işi akp yapmış millet hic birşey yapmamış hep akp haberleri yapıyorsunuz renginizi belli edin tarafsız olun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.