Bilecik Haber

500 KİŞİYE HER GÜN İFTARDA SICAK YEMEK GİDİYOR

BİLECİK BELEDİYE

Bilecik'te Ramazan ayı boyunca 500 kişiye her gün iftarda sıcak yemek gidecek.

Bilecik'te Ramazan ayı boyunca 500 kişiye her gün iftarda sıcak yemek gidecek.


Bilecik Belediyesi tarafından ramazan ayı boyunca başta yaşlılar olmak üzere ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek hizmeti sağlanıyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Bilecik Belediyesi, bu ramazanda da ihtiyaç sahibi aileler ve yaşlıları unutmadı. Her gün ekipleri iftar öncesi 200’e yakın adreste 500 kişilik sıcak yemek dağıtımı yapılacak.


"Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bilecik Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz ile yaşlıları yalnız bırakmadık"
Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Birim Sorumlusu Serdar Pehlivan, yapılan çalışma hakkında verdiği bilgide, "Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bilecik Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz ile yaşlıları yalnız bırakmadık.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak, muhtarlıklarımız ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile yaptığımız araştırmalar sonucunda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bu ramazan ayında da her akşam iftar yemeklerini dağıtıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar (2)

Hasan korkmaz 2 Yıl Önce

Yapılan iyiliği gizli yapın ki iyiliğe muhtaç olan kişi rencide olmasın

BİLECİKLİ 2 Yıl Önce

Bu sayısı en az 1000 e çıkarmak lazım. Ekmek fırınları da kendileri hayır için günlük 100 adet askıda ekmek vermeleri güzel olur.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.