Bilecik Haber

YEMEK GÖTÜRÜYORUM DİYE ÇIKTI, 2 GÜNDÜR KAYIP

ASAYİŞ

Bilecik’te bulunan bir entegre katı atık dönüşüm tesisinde çalışan ve diğer fabrikaya yemek götürmek için iş yerinden ayrılan şahıstan 2 gündür haber alınamıyor.

  Bilecik’te bulunan bir entegre katı atık dönüşüm tesisine bağlı taşeron firmada çalışan ve diğer fabrikaya yemek götürmek için iş yerinden ayrılan şahıstan 2 gündür haber alınamıyor.

 

 

 

  Edinilen bilgiye göre, Kızıldamlar Köyü yolu üzerinden bulunan entegre katı atık dönüşüm tesise bağlı taşeron bir firmada çalışan Burak Ergin, 2 gün önce Pazaryeri ilçesinde bulunan gübre üretimi yapan bir fabrikaya yemek götürmek üzere 34 RJ 5313 plakalı kamyonetle iş yerinden ayrıldı. Fabrikadan 'yemek gelmedi' diye aranması sonrası yetkililer, Burak Ergin'e cep telefonundan ulaşmaya çalıştı. Ergin'e ulaşılamaması üzerine durum ailesine, polis ve jandarma ekiplerine haber verildi. Bunun üzerine ekipler, Ergin'i aramak için çalışma başlattı.

 Öte yandan Burak Ergin’i görenlerin polis ve jandarma ekiplerine veya 0554 433 68 72 nolu telefona bildirilmesi istenildi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.