Bilecik Haber

YAŞANAN KAVGA BİR BÜFENİN GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

ASAYİŞ

Bilecik'te bir grup arasındaki kavgada park halindeki 2 araç hasar görürken, çevre esnafı sürekli yaşanan ve huzur kaçıran bu durum karşısında bir önlem alınmasını bekliyor.

  Bilecik'te bir grup arasındaki kavgada park halindeki 2 araç hasar görürken, çevre esnafı sürekli yaşanan ve huzur kaçıran bu durum karşısında bir önlem alınmasını bekliyor.

 

 

  Alınan bilgilere Merkez Teyfikbey Caddesi üzerinde Afgan oldukları söylenen bir gurubun kavgası büyüyerek Şehitler Parkı önüne kadar devam etti. Bu esnada kaçanları Şehitler Parkı önünde yakalayan diğer grup burada şahısları darp etti. Yaşanan kavgada Şehitler Parkı karşısında bulunan bir büfenin güvenlik kameralarına yansıdı. Kavga esnasında büfe önünde park halinde bulunan iş yeri sahibin Şerafettin Özmar ile bir vatandaşın araçları hasar gördü.

 

 

  "Huzurunu kaçırıyorlar, millet parka gelemiyor"

 

  Aracı hasar gören iş yeri sahibin Şerafettin Özmar, bu Afganlı grubun bayramdan önce de kavga ettiklerini anlatarak, "Burada millet parka bile gelmiyor şuanda. Bayramda yine kavga ettiler. Bizim buzdolabındaki şişeleri düşürdüler. Camları kıracaklardı. Bugün arabama zarar verdiler, kapıyı yamulttular. Ne bunlar yani? Nasıl misafir bunlar, nasıl misafirperverlik? Böyle şey olur mu?

 

 

  Bilmiyoruz ki toplu olarak geliyorlar, burada kavga ediyorlar. Milletin huzurunu kaçırıyorlar. Buna bir önlem alınsın. Bilecik’i terk etsin gitsinler. Yoksa millet ayaklanacak böyle olursa. Zarar veriyorlar, malımıza zarar verdiler işte. Dükkanımıza da zarar verdiler geçen ki kavgalarında. Biz ne yapacağız bunları, çaresi ne bunların bulsunlar" dedi.

 

Yorumlar (9)

Erdem 6 Yıl Önce

Bu Afganlı Suriyeli istemiyoruz lanet olasicalar

Sedat koç 6 Yıl Önce

Sayın öznar bunları basın aracılığı ile değil yıllardır arkasında durduğunuz yerel ve genel siyasi oteriteye anlatırsanız daha iyi sonuç alırsınız.

Bilecikli 6 Yıl Önce

Bu millete müstahak...Olurmu ya onlar bizim kardesimiz sadece oradami pazarda camilerde parklarda bize yer yok artik o kadar gucluler ise gitsinler vatanlarinda savaşsinlar bizim askerlerimiz sehit olmasin...

misafir 6 Yıl Önce

bunlar şerefsiz rahat durmuyorlar

Suat Ünsal 6 Yıl Önce

Derhal sınır dışı edilmeliler. Sürü halinde hayvan gibi geziyorlar. Bunlar yüzünden kadınlar dışarı çıkamıyor . Belediyede acilen duruma el atmalı. İkamet izni verilmemeli. Bu nedir yaa. Aznüfuslu şehrimizin yarısı Suriyeli diğer yarısı Afgan. Bilecikliler olarak azınlık kaldık. Şehrimizin de içine ediyorlar. AKP yaptı şimdide AKP temizlemeli.

Bozuyuklu 6 Yıl Önce

Seçimlerde oy verdiğin parti getirdi onları şimdi şikayet etmeyeceksin onlar senin kardeslerin

SAMET 6 Yıl Önce

Yetkililerin önlem alması için illa birilerinin ölmesimi gerekiyor

KevinTix 6 Yıl Önce

АлкоБарьер – эффективное средство борьбы с алкоголизмом Устраняет тягу к алкоголю Восстанавливает поврежденные клетки печени Выводит токсины из организма Успокаивает нервную систему Не имеет вкуса и запаха АЛКОБАРЬЕР – СКАЖИ «НЕТ» АЛКОЗАВИСИМОСТИ! ==>> ow.ly/Od8Z30g0Mg3 ==>> is.gd/ORMsK8

ZlobLak 6 Yıl Önce

If you’re interested in winning millions, then I’m here to help! At Casino you can play over 450 world-class games and I’m giving you an exclusive Welcome Bonus to get you stuck into winning. Use it today to increase your chances of hitting our jackpots. All you have to do is sign up today and watch the rewards come rolling in. skyliteboom.com Prepare to hit the big time Hacer giros para ganar millones Holen Sie sich spinnen, um Millionen zu gewinnen http://i63.tinypic.com/ofdmds.jpg

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.