Bilecik Haber

BİLECİK'TE TRAFİK IŞIKLARINDA 3 ARACIN KARIŞTIĞI KAZA

ASAYİŞ

Bilecik'te 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.   

Bilecik'te 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.   

Alınan bilgilere göre; Bilecik kent merkezinden sanayi istikametine seyir halindeki 07 NGM 49 plakalı otomobil, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi karşısındaki trafik ışıklarına geldiğinde yavaşladı.

Bu esnada otomobile, aynı istikamette seyir halinde bulunan 10 AAZ 418 plakalı hafifi ticari araç arkadan çarptı, bu araca da arkasından seyreden 11 T 3513 plakalı ticari taksi çarptı.

Kaza araçlarda maddi hasar meydana gelirken, şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.

Yorumlar (3)

Erdem 2 Yıl Önce

Olay biraz farklı oldu. Antalya plakalı otomobil ışıklarda sarı yanarken kazık frenle durdu. Araç takip mesafesi bozulan araç arkadan çarptı. Kaza sonrası antalya plakalı aracın sahibi aracında hasar bile yokken hüngür hüngür çocuk gibi ağladı. Ticari taksi araçta ciddi hasar var. Allah kaza bela vermesin.

Mağdur 2 Yıl Önce

Çünkü orda yanan ışıkta bir problem var. Her yerde yeşilden sarıya geçince önce yeşil bi kaç defa yanıp sönerken orada yeşilin sönmesi aniden oluyor ve direk sarıya geçip kırmızya dönüyor. Tahminimce bilerek yapılmış ve insanlar tuzağa düşüp ceza kesilsin düşüncesi ile yapılmış. Bilecikte buna dur diyecek ve insanlara sahip çıkacak bir büyük maalesef yok.

Anonim 2 Yıl Önce

Erdem bey boş muhabbet yapmayalım

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.