Bilecik Haber

BİLECİK'TE SİLAH ARDI ARDINA PATLADI

ASAYİŞ

Bilecik'te bir mekan çıkışında aynı masada oturan 2 şahsın içeride başlayan tartışması mekan dışına taşınca, silah ardı ardına patladı.

 Bilecik'te bir mekan çıkışında aynı masada oturan 2 şahsın içeride başlayan tartışması mekan dışına taşınca, silah ardı ardına patladı.


Alınan bilgilere göre dün gece Gazipaşa Mahallesi Muavenatı İçtimai Sokak üzerinde bir mekanda aynı masada oturan  M. P. ile inşaat işiyle uğraşan V. A. arasında nedeni bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma başladı. Tartışma mekan dışına taşınınca M. P. belindeki tabancısıyla V. A.'ya 6 el ateş etti.

Tabancadan çıkan mermiler park halindeki bir araca ve bir eve isabet etti. Bölgeye çok sayıda polis sevk edilirken, bölge güvenlik şeridi ile kapatıldı. Olay yeri inceleme ekiplerini yaptığı detaylı çalışma sonrası sokak hem trafiğe hem de yaya geçişine açıldı.

Olay yerine 112 Acil Servis ekibi de yönlendirilirken, silahtan çıkan mermiler şans eseri kimseye isabet etmedi. M. P. olay yerine gelen ekipler tarafından gözaltına alınırken, öğleden sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Yorumlar (4)

Ahmet 2 Yıl Önce

Şehrin göbeğinde bu nekana izin veren ve mekanı açanlar orda dökülen her damla kandan sorumludur.Yazilan her vebal onlara da yazılır inşAllah. Kavganın olmadığı akşam yok orda her akşam ayrı bir olay

Habercilik böyle olmaz 2 Yıl Önce

Kurşunun hangi eve hangi otomobile zarar verdiği gösterilmelidir habercilikte görüntü videodaki gibi 144p olmaz haberin saati detayı küçük bir yazıyla en sona konulur aynı fotoğraf hem kapakta hemde içerikte olmaz saymakla bitmez...

Vatandaş 2 Yıl Önce

O işletmede kaçıncı bu rahatsız oluyoruz mahalleli olarak

Bilecikli 2 Yıl Önce

Sözü edilmeyen işletmenin önünde kaçıncı vukuat ben sayısını bilmiyorum. İşletmeci ve yetkililer ne zaman önlem alacaklar? Çarşının göbeği, her gün gidip geldiğimiz yerde bir insanın canına mal olursa hesabı kim verecek?

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.