Bilecik Haber

ASKERİYE ÖNÜNDE FECİ KAZA...

ASAYİŞ

Bilecik'te otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

 Bilecik'te otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.


Kaza; Bilecik merkez İl Özel İdare Kavşağında meydana geldi. Hürriyet Mahallesinden Atatürk Bulvarı istikametine seyir halindeki Selim M. idaresindeki 11 EK 966 plaka otomobil, kavşağı geçtiği esnada Küçük Sanayi Sitesi yönünden kent merkezi seyir halindeki Yiğit Muhsin M. yönetimindeki 11 AAB 567 plakalı motosikletle çarpıştı.

Kazada savrulan motosiklette sürücü Yiğit Muhsin M. ile motosiklette yolcu olarak bulunan Ömer D. yaralandı.

 Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar (4)

misafir 4 Yıl Önce

Kazada en büyük sorumlu oradaki ışıkları etkisiz hale getirenlerdir...

Özge 4 Yıl Önce

benim de güzergahım olan bu kavşaktaki trafik ışıklarında ki kontröllü geçiş sistemini yaklaşık 10 gündür her yere şikayet ediyorum. Bu kavşakta bende her gün sorun yaşıyorum.kaza atlatıyorum. Bu kadar şikayete rağmen düzeltilmedi ve maalesef sonuç bu oldu.

Mesut balı 4 Yıl Önce

Bilerek ışıkları iptal ediyorlar madem polis koyun tırafigi yönlendirdim tam servis saatlerinde trafiğin yoğun olduğu saatlerde kapatıyolar

ukala 4 Yıl Önce

ışıkları kapatmalarının sebebi bence yeni hastanenin yarattığı trafiği ışıkların kaldıramaması. eskiden herkes yürürken hastaneye şimdi çalışanlar dahil aracıyla gidiyor geliyor zaten yeni hastanenin otoparkından belli.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.