FARK ATARAK KAZANDI

Osmaneli Belediyespor U-13 takımı, Güşeşspor ile gerçekleştirdiği mücadeleyi büyük bir üstünlükle tamamlayarak 9-0'lık galibiyet elde etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Haziran 2023 Pazartesi 10:59
147 Okunma
FARK ATARAK KAZANDI

Osmaneli Belediyespor U-13 takımı, Güneşspor ile gerçekleştirdiği mücadeleyi büyük bir üstünlükle tamamlayarak 9-0'lık galibiyet elde etti.


Attıkları gollerle üstünlüğünü ortaya koyan futbolcular, hem takım oyunuyla hem de bireysel becerileriyle takdir topladılar. Başkan Şahin, maç sonrasında takımı ziyaret ederek futbolcuları tek tek tebrik etti. Oyuncuların gayretlerini ve mücadele ruhunu takdirle karşılayan Başkan Şahin, başarılarının devam etmesi için onlara destek sözü verdi. Aynı zamanda, takımın teknik ekibine de özverili çalışmaları için teşekkür etti ve gelecekteki maçlarda da başarılar diledi.
Osmaneli Belediyespor U-13 takımı, bu önemli galibiyetle birlikte ligdeki çıkışını sürdürüyor. Başkan Şahin'in tebrikleri ve motivasyonuyla daha da güçlenen futbolcular, birlik ve beraberlik içinde başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle