BAŞARILI SPORCULAR MİLLİ TAKIMDA

1308 Osmaneli Belediye Spor Karate Takımından başarılı sporcular milli takıma seçildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
09 Kasım 2023 Perşembe 11:41
47 Okunma
BAŞARILI SPORCULAR MİLLİ TAKIMDA

1308 Osmaneli Belediye Spor Karate Takımından başarılı sporcular milli takıma seçildi.


 

1308 Osmaneli Belediye Spor Karate Takımı'ndan Sena Akman ve Tuğba Çürük önemli bir başarıya imza atarak milli takıma seçildi. Balıkesir’de düzenlenen 78 ilden iki bin sporcunun yarıştığı Ümit Genç ve U-21 Türkiye Karate Şampiyonası‘nda Sena Akman gençler 66 kilogramda yarışarak Türkiye 5’incisi olarak milli takıma seçildi. Aynı zamanda Sena Akman, Kasım’da Slovenya’da yapılacak olan Balkan Şampiyonası'nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.
Ümitler ’de +61 kilogramda yarışan sporcu Tuğba Çürük, milli takım seçmelerinde Türkiye şampiyonu oldu. Başarılı sporcu Tuğba Çürük, Slovenya’da yapılacak olan Balkan Şampiyonasında ve Gürcistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonalarında Türkiye’yi temsil edecek.
Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin milli takıma seçilen sporcuların ailelerini, hocalarını ve yöneticilerini kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle