ÜNİVERSİTESİNDEN “ÇANAKKALE KİTAPLARI” SERGİSİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi içerisinde yer alan üniversite kütüphanesinde “Çanakkale Kitapları” sergisi açıldı.

24 Mart 2015 Salı 07:18
1483 Okunma
ÜNİVERSİTESİNDEN “ÇANAKKALE KİTAPLARI” SERGİSİ

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi içerisinde yer alan üniversite kütüphanesinde “Çanakkale Kitapları” sergisi açıldı.

 

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi içerisinde yer alan 7 gün 24 saat hizmet veren üniversite kütüphanesinde “Çanakkale Kitapları” sergisi açıldı. Açılan sergi hakkında açıklama yapan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi yönetimi, "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'”nin 100. yıldönümü nedeniyle Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kütüphanesi'nde “Çanakkale Kitapları” sergisi oluşturduklarını belirttiler.

 

 

  Açıklamada, “Tarihin dönüm noktalarından Çanakkale Savaşı'na dair kütüphanemizde yer alan seçkin yayınlar tek bir çatı altında toplanarak meraklılarına sunuldu. Sergide birçok çalışmanın yanı sıra Türkçe ‘den yabancı dillere çevrilmiş ve Çanakkale Zaferi'ni tüm boyutlarıyla anlatan eserler de yer alıyor. Engelsiz Kütüphane anlayışıyla 7 gün 24 saat hizmet veren merkezimizde yer alan bu eserleri görmeye  öğrencilerimiz, personelimiz ve tüm Bilecik halkını davet ederiz” denildi.

 

 

Son Güncelleme: 24.03.2015 07:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle