ULUSLARARASI BİLECİK 11. TİYATRO FESTİVALİNDE ''ASKER DURSUN'' ADLI OYUN SAHNE ALDI

Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen "Uluslararası Bilecik 11. Tiyatro Festivali" kapsamında "Asker Dursun" adlı oyun sahnelendi.

17 Kasım 2016 Perşembe 06:13
1628 Okunma
ULUSLARARASI BİLECİK 11. TİYATRO FESTİVALİNDE ''ASKER DURSUN'' ADLI OYUN SAHNE ALDI

  Bilecik Belediyesi tarafından düzenlenen "Uluslararası Bilecik 11.  Tiyatro Festivali" kapsamında "Asker Dursun" adlı oyun sahnelendi.

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde sahnelenen oyunu; Belediye Başkan Vekili Nihat Can, eşi Nesrin Can, Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ile sanatseverler izledi. Azerbaycan'dan gelen tiyatro grubu tarafından sahnelenen ve İntiqam Soltan'ın yönettiği oyunda, verilen görevden kaçmaya ve her şeyi dağıtmaya çalışan askerlerin sonunun nasıl olduğu komik ve ironik bir dille anlatıldı. 

 

 

 

  Oyunun sonunda Belediye Başkan Vekili Nihat Can tarafından yönetmen İntiqam Soltan, senarist Arzu Soltan ve oyunculara plaket verilerek, hatıra fotoğrafı çekildi.

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 17.11.2016 06:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle