“KADIN VE EMEK” TEMALI FOTOĞRAF YARIŞMASI

Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından “Kadın ve Emek” temalı fotoğraf yarışması başlattı.

19 Şubat 2015 Perşembe 07:19
3214 Okunma
“KADIN VE EMEK” TEMALI FOTOĞRAF YARIŞMASI

Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından “Kadın ve Emek” temalı fotoğraf yarışması başlattı.  

 

  Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” münasebetiyle “Kadın ve Emek” temalı fotoğraf yarışması başlatıldı. Konu hakkında İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nün önemini anlatan “Kadın ve Emek” temalı fotoğraf yarışması düzenlediklerini belirtiler. “Katılımcılar adı, soyadı, mesleği ve iletişim bilgileriyle beraber [email protected]adresine 297 mm X 420 mm boyutlarındaki “Kadın ve Emek” konulu fotoğraflarını yollayabilirler.

 

 Katılımcılar ile ilgili herhangi bir yaş, cinsiyet, meslek sınırlaması yoktur. Katılım tarihleri, 16 Şubat- 1 Mart 2015 arasında olacaktır. Sergi tarihi ve yeri, 3-5 Mart 2015 tarihleri arasında Kültür Müdürlüğü Sergi Salonu yapılacaktır. Yarışmada dereceye girecek olan yarışmacılar Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Sponsorluğunda ödüllendirilecektir. Birinciye tam altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye ise çeyrek altın verilecektir” denildi.

Son Güncelleme: 19.02.2015 07:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle