EMEKLİ EĞİTİMCİ UYSAL'IN İMZA GÜNÜ

Bilecik’te emekli eğitimci Deniz Uysal, “Kehanet” adlı kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu.

11 Kasım 2015 Çarşamba 07:53
1369 Okunma
EMEKLİ EĞİTİMCİ UYSAL'IN İMZA GÜNÜ

 Bilecik’te emekli eğitimci Deniz Uysal, “Kehanet” adlı kitabının imza gününde okurlarıyla buluştu.  

 

 

  Bir kafeteryada düzenlenen imza günü sonrası yazdığı kitabı hakkında bilgi veren emekli eğitimci Deniz Uysal, kitabının 1 yıl önce baskıya çıktığını ve o zaman bin adet basıldığını belirtti. Uysal, “Geçtiğimiz aylarda kitabın tanıtımı için yine Bilecik’te kitapseverlerle buluştuk. Buradan da çağırdığı için arkadaşlar, geldik imza töreni düzenledik. Bu dördüncü, 2 tane Bozüyük’te 1 tane de Bilecik'te düzenlemiş olduk.

 

 

 Bunun haricinde de Eskişehir’de de yapıldı. Şu anda da 2’nci kitabım baskıda. Ankara fuarına yetişecek inşallah. Ayrıca bunun devamını da şu an yazıyorum. Çünkü okuyuculardan çok fazla istek aldım. Ben bir açık kapı bırakmıştım belki yazarım belki yazmam diye. Ama gelen yorumlar ve istekler ikinci kitaba başlamaya yöneltti. Şu an ikincisini de yazıyorum bir seri olacak bu. Dolayısıyla serinin ilk kitabı. Ama bağımsız maceralar yani birinci kitabı okuyan da anlar sadece ikinci kitabı okuyan da anlar. 3 serilik bir kitap olacak bu. Dolayısıyla şu an ki birinci kitap oluyor bu. Bin adet basıldı bu kitaptan ve elimizde yetmiş adet kalmıştı. Buradan da çağrı olunca gelelim dedik imza gününe” ifadelerine yer verdi.

 


 

  “KİTAP OKUMAYA BAKIŞ AÇISI ÇOK DA İÇ AÇICI DEĞİL”

 

  Uysal, Türkiye'de kitap okumaya bakış açısının çok da iç açıcı olmadığını da savunarak, “Burada bakıyorsunuz mesela üniversite gençliği var. Şöyle bir önünden geçerken incelemeyi bırakın kafayı bile çevirip bakmıyorlar. Buna aslında alışkınız. Ben bu koşullar altında bu kitabın bu kadar fazla satmasını çok büyük bir şans olarak görüyorum. Diyorum ki demek ki macera ve kurgu iyiymiş ki sattı. Maalesef Türkiye'de kitaba yaklaşım ve değer verme okuma oranı bunlar hakikaten çok yüzeysel. Bir de öğretmen olduğum için daha çok içimi acıtıyor bu durum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.11.2015 07:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle