BİLECİK’TE “ÖLÜ OZANLAR DERNEĞİ” ADLI OYUN SAHNE ALDI

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 11. gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahne alan ''Ölü Ozanlar Derneği" oyunu tiyatro severlere keyifli anlar yaşattı.

29 Kasım 2016 Salı 09:27
2570 Okunma
BİLECİK’TE “ÖLÜ OZANLAR DERNEĞİ” ADLI OYUN SAHNE ALDI

 Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 11. gerçekleştirilen Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahne alan ''Ölü Ozanlar Derneği" oyunu tiyatro severlere keyifli anlar yaşattı. 

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde sahne alan oyunu; Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bilecik İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hacı Mehmet İnce ve tiyatro severler izledi. Yönetmenliğini Hakan Altıner'in yaptığı 2 perdelik oyunda; Usta Oyuncular Can Gürzap, Tayfun Yılmaz, Sadi Özen ve gençlerden oluşan oyuncu grubu sahne aldı.

 

 

 Belediye Başkanı Selim Yağcı, oyunun ardından yönetmen Altıner ve oyunculara plaket takdim ederek, fotoğraf çektirdi.Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında sahne alan güzel bir oyun ile keyifli anlar yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, oyunculara teşekkür etti.

 

 

  ''Bilecik’teki tiyatro festivaline katılmayı, bir dosta kavuşma şeklinde değerlendiriyoruz''

 

  Oyunun Yönetmeni Hakan Altıner, Bilecik'teki tiyatro festivali ve oyun hakkında yaptığı değerlendirmede, "11. Bilecik Tiyatro Festivaline bir geleneği bozmadan 11'inci defa katılıyor olmanın mutluluğu içindeyiz. Festivalin uzun ömürlü, uzun soluklu olmasını diliyoruz. Bizler Bilecik'teki tiyatro festivallerine, bir dosta kavuşma şeklinde değerlendiriyor ve öyle katılıyoruz.

 

 

 Çünkü her yıl kendisini geliştiren ve geliştirirken bizlere de yeni ufuklar açan yepyeni seyirciler kazandıran ve gerçekten aldığımız alkışlarla alın teri ve emeğimizi bizlere helal ettiren bir büyük organizasyonun içindeyiz.

 

 

 Anadolu'nun göbeğinde, imparatorluk kurmuş bir şehir olan Bilecik'te festivalin yeşermesine ve büyümesine küçük de olsa katkımız olursa kendimizi mutlu addederiz. Bu sene de Ölü Ozanlar Derneği isimli bir oyunla Bilecik'te yer aldık. Festivalde emeği geçen başta Belediye Başkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

 

Son Güncelleme: 29.11.2016 09:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle