29 EKİM’DE ERTELENEN HİLAL COŞGUN KONSERİ 15 KASIM’DA YAPILACAK

Bilecik’in yerel sanatçısı Hilal Coşgun, 15 Kasım Pazar günü Vezirhanlılarla buluşacak.

04 Kasım 2015 Çarşamba 08:54
1389 Okunma
29 EKİM’DE ERTELENEN HİLAL COŞGUN KONSERİ 15 KASIM’DA YAPILACAK

Bilecik’in yerel sanatçısı Hilal Coşgun, 15 Kasım Pazar günü Vezirhanlılarla buluşacak.

 

 

  Vezirhan Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92’inci yıldönümü etkinleri kapsamında Vezirhanlılarla buluşacak olan Hilal Coşgun'un konseri, yaşanan terör olayları sebebiyle iptal olmuştu. Vezirhan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, iptal olan konserin 15 Kasım Pazar günü yapılacağı bildirilirken, konserin katılımın yüksek olması beklendiği ifade edildi.

 

 

 İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Türk Halk Müziği Bölümü öğrencisi olan Hilal Coşgun ise, Vezirhanlılarla bulaşacağı günü iple çektiğini belirterek, “Yaşanan terör olayları sebebiyle 29 Ekim’de yapacağımız konser iptal oldu. 15 Kasım günü Vezirhanlılarla buluşacağımız günü büyük sabırsızlıkla bekliyoruz. O akşam tüm hemşehrilerimize güzel bir akşam yaşatacağız” dedi.

 

 

  Öte yandan, konser için tüm ilçelerden otobüs kaldırılacağı öğrenildi.

Son Güncelleme: 04.11.2015 08:54
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKonserHilal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle