11.ULUSLARARASI BİLECİK TİYATRO FESTİVALİNDE ''PİJAMALI ADAMLAR'' ADLI OYUN İZLEYİCİYLE BULUŞTU

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali" kapsamında sahnelenen "Pijamalı Adamlar" adlı oyun izleyenleri güldürdü.

28 Kasım 2016 Pazartesi 10:24
1546 Okunma
11.ULUSLARARASI BİLECİK TİYATRO FESTİVALİNDE ''PİJAMALI ADAMLAR'' ADLI OYUN İZLEYİCİYLE BULUŞTU
banner15

  Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivali" kapsamında sahnelenen "Pijamalı Adamlar" adlı oyun izleyenleri güldürdü.  

 

 

  Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde sahne alan oyunu Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bilecik İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hacı Mehmet İnce ve tiyatro severler izledi. Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen ve iki perdelik oyunun yönetmenliğini Necmi Yapıcı yaparken, Usta Tiyatro Oyuncuları Kemal Kuruçay, Necmi Yapıcı, Cem Aksakal, Hacı Ali Konuk ve Faruk Sofuoğlu sahne aldı.

 

 

“Bu akşam da birbirinde güzel ve usta tiyatro oyuncuları bizlere keyifli anlar yaşattılar”

 

  Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı konuşmada, 11. Uluslararası Bilecik Tiyatro Festivalinin tüm hızıyla devam ettiğini belirterek; ''Bu akşam da birbirinde güzel ve usta tiyatro oyuncuları bizlere keyifli anlar yaşattılar. Kendilerine bu güzel anları bize yaşattıkları için sizler adına teşekkür ediyorum. Daha nice festivallerde bir arada olmak dileğiyle hoşça kalın'' ifadelerini kullandı.

 

 

  ''Bilecik’teki tiyatro kültürü ve tiyatro salonları diğer şehirlere örnek olur inşallah''

 

  Usta Oyuncu Faruk Sofuoğlu ise oyun sonunda yaptığı konuşmada, İstanbul Meydan Sahnesi olarak, burada oldukları için duyduğum mutluluğu belirterek,''Ben kendi adıma şunu söyleyeyim. 23 yıl önce Bilecik'e geldim ve Bilecik'te birçok ustalarla birlikte tiyatro oyununda yer aldım. Hatırlayanlar vardır, eski bir sinema salonu vardı.

 

 

 Sayın başkanımızdan önceki belediye başkanları da vardı. Kötü bir salondu. Ama yine de Bilecik'te tiyatro yapılıyordu. Aradan yıllar geçti. 11 yıl geçti. Bilecik'teki nüfus oranına göre şu salon hakikaten taktire şayan bir durum. Nüfusu 500 bin ile 1 milyon olan şehirlere de örnek olsun diye sesleniyoruz. Umarım devamı gelir. Umarım birçok salonlar açılır ve bizler de geliriz” ifadelerini kullandı.

 

 

  Konuşmaların sonunda  Belediye Başkanı Selim Yağcı, oyunun ardından yönetmen, yapımcı ve oyunculara plaket takdim etti.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 28.11.2016 10:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle