PTT ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ

Bilecik’in Vezirhan Beldesi’ne Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Şubesi açıldı.  

28 Eylül 2018 Cuma 13:02
284 Okunma
PTT ŞUBESİ HİZMETE GİRDİ

Bilecik’in Vezirhan Beldesi’ne Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Şubesi açıldı.  


  Vezirhan Belde Belediyesi’nin önünde düzenlenen açılış törenine; Bilecik Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bilecik SGK İl Müdürü Adem Bedir, belediye meclis üyeleri, belde muhtarları, belde sanayicileri ve vatandaşlar katıldı.


  Törende açılış konuşması yapan Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, PTT Şubesinin belde halkına hayırlı olmasını diledi. Bozkurt, “Vezirhan Beldemize şubemizi açtık. Şubede her türlü bankacılık hizmetleri de yapılacaktır. Özellikle yaşlı vatandaşlarımızın maaşlarını istedikleri takdirde evlerine götürecek hizmetimiz de var. Belde halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.


  Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ise, belde de vatandaşların rahat yaşam koşullarına ulaşmaları konusunda hizmetlerine her geçen gün bir yenisini eklediklerini belirtti. Duymuş, "Posta hizmeti geçmiş yıllarda çok zordu. Şimdilerde PTT hizmeti bankalar gibi görev yapıyor. Vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılıyor. Ben açılışta emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Şubemizin belde halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
  Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle Vezirhan PTT Şubesi hizmete girdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle