MAÇ SONRASI İKİ TAKIM DOSTLUK YEMEĞİNDE BULUŞTU

 Bilecik’in Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Vezirhanspor'un yöneticileri ve futbolculara galibiyet yemeğinde bir araya geldi.  

12 Şubat 2018 Pazartesi 12:31
334 Okunma
MAÇ SONRASI İKİ TAKIM DOSTLUK YEMEĞİNDE BULUŞTU

 Bilecik’in Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Gökpınarspor ve Vezirhanspor'un yöneticileri ve futbolcuları ile dostluk yemeğinde buluştu. 


  Galibiyet yemeğine Bilecik AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Bilecik Giyim ve Mensucat Oda Başkanı Haşim Balcı ve Gökpınarspor Kulüp Başkanı Ufuk Çakmak, Vezirhan Belde Jandarma Karakol Komutanı Başçavuş Sabri Şafak ve AK Parti Belde Başkanı Ercan Şahin ve sporcular katıldı. Duymuş yemeğin ardından bir açıklama yaparak, “Gökpınarspor karşılaşmasında rakibini 3-1 yenerek güzel bir galibiyet alan takımımız futbolcu ve yöneticilerine ve taraftarımıza teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince takımımızın, gençlerimizin yanındayız” dedi.

Son Güncelleme: 12.02.2018 12:59
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle