ADAY GÖSTERİLMEYEN DUYMUŞ'TAN ÇARPICI AÇIKLAMA

 Bilecik’in Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş açıklamada bulunarak, "Bundan sonra partimizin kazanması için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
26 Ocak 2019 Cumartesi 13:19
955 Okunma
ADAY GÖSTERİLMEYEN DUYMUŞ'TAN ÇARPICI AÇIKLAMA
banner15

 Bilecik’in Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş açıklamada bulunarak, "Bundan sonra partimizin kazanması için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.


  Duymuş, yaptığı açıklamasında, bazı dedikodulara yer vermeme açısından bu açıklamayı yapma zorunluluğu hissettiğini anlattı. 31 Mart yerel seçimlerine aday gösterilmediğini, bu karara üzülmelerine rağmen saygı duyduklarını belirten Başkan Mehmet Duymuş, "Bu bir hizmet yarışıdır. Aday gösterilen arkadaşımızın bu hizmeti ve AK Parti bayrağını daha yukarı taşıyacağına kanaat getirilmiştir. Bundan sonra bizler de partimizin kazanması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Etrafımızda çevremizde bulunan ve bana her zaman destek olan vefalı dostlarıma aileme her zaman minnettarım. Aday gösterilmediğim günden bu güne kadar benim şahsıma bizzat gelerek siyasi parti başkanları yöneticileri tarafından aday olmam için teklifte bulunmuşlardır. Ben bu arkadaşlara kardeşlerime bizlere yapmış oldukları teklifleri için çok teşekkür ederim. Tabi bu teklifleri kabul etmedik, ama birileri ben aday olayım diye öyle beklediler ellerini ovuşturdular. Amaç Mehmet Duymuş'u bitirmek. Elinizi yalayın, ben bitti demeden bitmez. Vezirhan'a 5 yıldır yaptığımız hizmetler ortadadır. Vatandaşlarımız bu hizmetleri görüyor, görmeyenlerde var olsun bir gün onlarda görürler. Bana 5 yıldır demediklerini bırakmadılar, hiç susmadılar hala konuşuyorlar. Bizler Vezirhan'ın büyümesi gelişmesi için elimizden gelen her şeyi yaptık, ama birileri bize hep köstek oldu. Gençlere iş imkânı ülkeye istihdam olsun, memleket kazansın diye fabrika kudurmaya çalıştık onlar engel oldular. AK Parti Belediyesinin önünde tiyatro oynadılar bir römork dolusu karpuzu nimeti de yere döktüler. Birileri bunu izledi sesleri çıkmadı. Biz bize yeteriz, biz kendi göbeğimizi kendimiz keseriz. Kurumların, şirketlerin dışarıdan bazı ellerin Vezirhan'ın kaderini çizmeye belirlemeye asla müsaade etmeyiz” dedi.
  “Fitne, fesada hiç gerek yok”
  Duymuş açıklamasının devamında, “Herkes işine baksın, aşına baksın, birlik beraberlik içerisinde olacağımız su günlerde fitneye fesada hiç gerek yok. Bugüne kadar sustum, amma bu günden sonra bana, aileme, yakın çevreme zarar verecek dedikodu yapacak kim varsa karşılığını bulur. 31 Mart gününe kadar biz hizmetimizi en güzel şekilde yapacağız. Vezirhan halkı mutlaka tercihini yapacaktır. Şimdilik iki partiden aday kardeşimiz var biri AK Partiden Kemal Gergin diğer arkadaş MHP den Hüseyin Ocak. Bu kardeşlerimiz kendilerine olan özgüveni ile Vezirhan'a güzel hizmetler yapacaklarına inandıkları için bu yola çıkmışlardır. Tabi tercih milletin hangisi seçilirse seçilsin seçildikten sonra bizlere düşen ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ben bu kardeşlerime Allah'tan kolaylıklar diliyorum. Biz sevdamız Vezirhan dedik. Vezirhan'a hala sevdalıyız. Değerli dostlarım değerli Vezirhanlı hemşehrilerim kimseyi kırmak kimseyi üzmek kimseyi tehdit etmek gibi bir amacım yok. Şu fani dünyada şu gök kubbede bir hoş seda bırakmak. Değerli Vezirhanlı hemşehrilerim bu güne yaklaşık 5 yıldır beraberiz, yedik içtik, beraber hüzünlendik, beraber sevindik. Birbirimizi kırdığımız, birbirimize hakkımızın geçtiği olmuş olabilir, hakkınızı helal ediniz. Ben den yana kat kat helal olsun. Sizleri seviyorum, sizlere hizmet etmeyi seviyorum” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
recep 2019-01-28 08:30:58

duymuş efendi chp vezirhanda aday çıkaramıyor hem chp yi hemde akp yi bitirdin ama sonunda senide bitirdiler

Avatar
Yakup 2019-01-29 23:59:36

Madem güzel hizmet yaptın neden çıkmıyorsun ki Ocak hiç bir hizmet yapmadan 200 oylu MHP den çıkıyor sen neden çıkmıyorsun

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle